Magura Cisnadiei – Siofok ponturi handbal 12.01.2020

0

Magura Cisnadiei a pierdut primul meci din grupele Cupei EHF, iar maine fetele  pregatite de Alexandru Weber vor da piept cu cel mai dificil adversar din aceasta faza a competitiei. Partida se va desfasura cu incepere de la ora 15.00 si va putea fi urmarita pe Digi Sport 2.

Magura Cisnadiei - Siofok ponturi handbal 12.01.2020@IalomitaInfo

🤾1. Magura Cisnadiei

A pierdut asa cum spuneam primul meci din aceasta competitie, un nou esec ar complica serios situatia in grupa pentru fetele pregatite de Alexandru Weber. Sper sa nu repete rezultatele inregistrate in sezonul precedent cand au pierdut toate cele 6 intalniri.

Se bazeaza in mare pe acelasi lot din stagiunea precedenta, in aceasta vara s-au alaturat insa Ana Maria Tanasie si Ani Senocico. Un dezavantaj pentru sibience ar fi varsta destul de ridicata, numai putin de 6 dintre cele mai importante jucatoare au depasit varsta de 30 de ani. 

Forma de moment nu este una foarte buna, un singur succes in precedentele 6 infruntari, acasa in play-off-ul pentru grupele Cupei EHF cu Gran Canaria.

🤾2. Siofok

Este actuala detinatoare a trofeului dupa de s-a impus in luna mai contra danezelor de la Esbjerg, 21-21 in deplasare si 26-21 pe teren propriu, iar cupa a poposit in Ungaria. 

Tor Odvar Moen are la dispozitie un lot competitiv din care fac parte jucatoare precum Silje Solberg, Simone Bohme, Nerea Pena sau Zsuzsanna Tomori. Vor lipsi pentru acest meci din cauza problemelor medicale: Kjerstin Boge Solas, Andrea Kobetic, Gnonsiane Niombla, Csilla Mazak-Nemeth. 

Oaspetele sunt intr-un varf de forma tinand cont de faptul ca au pierdut o singura partida din ultimele 9 jucate. Aceste rezultate se reflecta si in campionatul intern unde ocupa locul 3, dar au si un meci in minus jucat, daca il vor castiga o vor egala la puncte pe Ferencvaros, a doua clasata. 

🤾3. Intalniri directe

Cele doua formatii sunt la primul meci direct.

Da click AICI pentru a paria aceste ponturi cu bonus de pana la 500 RON!

🤾4. Magura Cisnadiei – Siofok cote pariuri

                          Vezi AICI oferta completa de pariuri!+

🤾5. Magura Cisnadiei – Siofok ponturi pariuri

florin1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
In ciuda avantajului terenului propriu Magura Cisnadiei nu cred ca poate tine piept unui adversar mai valoros si care va lupta mai mult ca sigur si anul acesta pentru trofeul Cupei EHF. 

Siofok a demonstrat o forma ofensiva de exceptie in ultimele 11 meciuri, in 10 dintre acestea a trecut lejer de borna a 30 de goluri marcate in poarta adversa, avand adversari precum Nantes, Copenhaga sau MTK Budapesta, nu vad de ce nu ar reusi acest lucru si contra Magurei Cisnadiei.

Magura Cisnadiei - Siofok
Pronostic: Siofok inscrie peste 28.5 goluriCota: 1.65

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
21 din 2778%+639.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here