Ponturi Campionatul European de handbal masculin 12.01.2020 propuse de Florin1981

0
289

Ponturi handbal

Duel de foc azi la Campionatul European de handbal masculin, Norvegia va infrunta Franta, in ceea ce se poate numi pentru francezi un meci de a fi sau a nu fi in continuare la acest turneu final. Nu este insa singura partida atractiva, citeste articolul urmator unde vei gasi ponturi si informatii despre formatiile ce se vor infrunta azi.

florin1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Procentaj: 65.9%
Castigate: 29/44
Unitati: 768
Portugalia a produs marea surpriza de la Campionatul European de handbal masculin invingand Franta in meciul de debut, 28-25, iar acum are o sansa mare de a merge in faza urmatoarea competitiei. Urmatorul adversar pentru lusitani este Bosnia&Hertegovina, invinsa categoric de Norvegia in prima partida. Alfredo Quintana a facut adevarate minuni in poarta portughezilor care se bazeaza pe un lot omogen, numai putin de 9 jucatori provin de la Porto. Elevii lui Paulo Pereira se bazeaza mult pe jocul cu pivotul, Alexis Borges Hernandez fiind un jucator experimentat care a evoluat in trecut la Barcelona, iar acum are prestatii foarte bune la Porto.

Portugalia - Bosnia Hertegovina
Pronostic: Alexis Borges Hernandez inscrie peste 2.5 goluri Cota: 2.10

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cehia vs Macedonia de Nord se anunta un meci extrem de echilibrat, cele doua reprezentative fiind sensibil egale din punct de vedere valoric, diferenta va fi facuta cel mai probabil pe finalul intalnirii. Kiril Lazarov este inca o arma redutabila pentru macedoneeni, la fel va fi si de aceasta data, va forta aparatorii adversi sa se concentreze cu precadere asupra sa, ceea ce il va elibera pe Stojance Stoilov, masivul si necrutatorul pivot al lui Vardar. 

Cehia - Macedonia de Nord
Pronostic: Stojance Stoilov inscrie peste 3.5 goluri Cota: 2.00

Click aici pentru a paria acest pronostic
Franta a pierdut primul meci de la acest turneu final, surprinzator in fata Portugaliei, iar acum va da piept cu Norvegia, vicecampioana mondiala. Nordicii pe langa un lot foarte valoros, cu jucatori in mare forma, vor beneficia si de avantajul terenului propriu si sprijinul publicului, partida urmand a se desfasura in Sala New Nidarohallen din Triondheim. Nationala cocosului galic pare sa nu se regaseasca, a pierdut in mai putin de un an de doua ori cu Portugalia, iar la Campionatul Mondial de anul trecut a obtinut doar locul 3. Mizez pe Norvegia in acest duel, este o echipa in foame de performanta, cu jucatori tineri, motivati, care vor avea asa cum spuneam sprijinul publicului.

Franta - Norvegia
Pronostic: victorie Norvegia Cota: 2.45

Click aici pentru a paria acest pronostic
Elvetia a pierdut previzibil primul sau meci de la CE impotriva Suediei, dar se poate califica daca va castiga urmatoarele doua partide. Azi elvetienii isi vor masura puterile cu Polonia, o nationala in reconstructie si care este lipsita de aportul vedetelor sale din ultimul deceniu. Polonia nu se regaseste, are doar doua victorii in ultimul an, asta in conditiile in care a disputat numai putin de 18 meciuri. Forma slaba a echipei pregatite de Patryk Rombel cred ca se va perpetua si dupa acest meci, iar Elvetia va obtine victoria.

Elvetia - Polonia
Pronostic: victorie Elvetia Cota: 1.54

Click aici pentru a paria acest pronostic
Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
30 din 45 67% +825.00 Vezi Ponturi
2 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
54 din 102 53% +460.00 Vezi Ponturi
3 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
33 din 54 61% +310.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here