Ponturi Campionatul European de handbal masculin 13.01.2020

0

Ponturi handbal

Azi, doua partide de la Campionatul European de handbal masculin mi-au atras atentia in mod deosebit. Asa cum era de asteptat una dintre ele va fi Serbia vs Croatia, un meci al orgoliilor, iar celalalt Danemarca vs Ungaria, un duel de a fi sau a nu fi in continuare la acest turneu final pentru campioana mondiala en-titre.

florin1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Procentaj: 61.1%
Castigate: 11/18
Danermarca a pierdut primul sau meci de la acest turneu final contra Islandei, a fost al 3-lea succes bifat de islandezi in cele 15 intalniri directe. Ungaria a castigat partida cu Rusia, dar acum o asteapta un adversar de un cu totul alt calibru, in fata caruia nu cred ca poate evita infrangerea. Ma astept la un iures ofensiv al nordicilor, au nevoie de un succes categoric, in primul rand pentru golaveraj, in al doilea pentru a demonstra ca sunt in continuare favoritii numarul 1 la castigarea trofeului. Mikkel Hansen este principala gura de tun a danezilor, practic cel mai eficient jucator ofensiv, nu cred ca maghiarii pot gasi o modalitate de a-l bloca.

Ungaria - Danemarca
Pronostic: Mikkel Hansen inscrie peste 7.5 goluriCota: 1.65

Click aici pentru a paria acest pronostic
Serbia vs Croatia este o partida a marilor orgolii, mult peste cele sportive, fiecare dintre jucatorii ce vor pasi pe parchet va da totul pentru victoria nationalei tarii sale. Plavii au deja doua infrangeri si sunt practic eliminati de la acest turneu final, insa nu si croatii care au locul in faza urmatoare deja acontat. Lino Cervar va incerca sa isi odihneasca cativa jucatori, in special pe Luka Cindric, in acest context ma astept la o prestatie de zile mari din partea veterenului  Domagoj Duvnjak.

Croatia - Serbia
Pronostic: Domagoj Duvnjak inscrie peste 3.5 goluriCota: 2.15

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
34 din 4674%+1105.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here