Ponturi Campionatul European de handbal masculin 14.01.2020 propuse de Florin1981

0

Ponturi handbal

Partide decisive azi la Campionatul European de handbal masculin unde se vor decide ultimele echipe ce vor intra in faza urmatoare a competitiei. Ma astept la dueluri incinse, aprige, dar care sa ofere un spectacol deplin. Austria va infrunta Macedonia de Nord intr-un meci de  afi  sau a nu fi pentru Kiril Lazarov & compania. 

florin1981
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Cehia a facut un meci de zile mari contra Macedoniei de Nord, care a condus la pauza, 11-9, dar in actul secund si-a intrat in mana Stanislav Kasparek, acesta a marcat de 7 ori in repriza a doua si a adus practic victoria echipei sale. Ucraina vine dupa doua infrangeri, este eliminata din competitie, dar asta nu inseamna ca poate fi infranta usor. Serhiy Bebeshko are un lot omogen la dispozitie, masiv, numai putin de 13 jucatori au peste 1.90 metri, ceea ce ii face greu de oprit in duelurile fizice. Totusi, acestea par a fi singurele atuuri ale ucraineenilor, nu au jucatori decisivi care pot destabiliza defensiva adversa prin actiuni individuale. In cealalta tabara, Cehia are mai multa calitate pe faza de atac, de asemenea este o echipa masiva, bine organizata defensiv, dar cu solutii mult mai eficiente in ofensiva.

Cehia - Ucraina
Pronostic: victorie CehiaCota: 1.45

Click aici pentru a paria acest pronostic
Un alt duel care mi-a atras atentia este Austria vs Macedonia de Nord, unul extrem de important pentru ambele formatii. Austria are 4 puncte si teoretic este calificata, dar va fi important cu cate puncte va merge in grupa principala, din acest motiv va forta victoria. Macedonia de Nord a pierdut in fata Cehiei iar acum este nevoita sa forteze victoria, altfel va pleca acasa. Mizez pe faptul ca Austria va evolua in fata propriilor suporteri, acest lucru va conta destul de mult intr-o infruntare in care oricum echipa pregatita de Ales Pajovic era cel putin pe hartie cu un mic plus valoare peste adversara sa. 

Austria - Macedonia de Nord
Pronostic: victorie AustriaCota: 1.62

Click aici pentru a paria acest pronostic
Clasament Tipsteri

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 chiriladavid25
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
16 din 2273%+273.00Vezi Ponturi
2 Red
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
10 din 1471%+178.00Vezi Ponturi
3 Andrei-Chirita
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
3 din 838%-285.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here