Ponturi Campionatul European de handbal masculin 15.01.2020 propuse de Florin1981

0

Ponturi handbal

Azi se vor disputa ultimele doua partide din prima faza a grupelor Campionatului European de handbal masculin. Danemarca nu pare sa intampine probleme in fata Rusiei, dar Mikkel Hansen & compania au nevoie de un pas gresit al Ungariei in partida contra liderului grupei, Islanda. 

florin1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Islanda are deja doua victorii in grupa, dar miza ramane pentru Aron Palmarsson si coechipierii sai care au nevoie de puncte pentru Main Round. Ungaria a reusit o remiza in fata Danemarcei, ceea ce ii da sperante la calificare, dar are nevoie de un succes in ultimul meci contra Islandei. Ma astept la un meci echilibrat, ambele formatii sunt cam la acelasi nivel din punct de vedere valoric, maghiarilor le lipsesc insa jucatorii decisvi in momente cheie, capitol la care nordicii stau mult mai bine. Voi evita un pariu pe rezultat final, este riscant, dar in opinia mea Aron Palmarsson va fi gura de tun a islandezilor, acesta a si fost de altfel odihnit contra Rusiei.

Islanda - Ungaria
Pronostic: Aron Palmarsson inscrie peste 6.5 goluriCota: 1.95

Click aici pentru a paria acest pronostic
Danemarca, campioana mondiala si olimpica en-titre, este in pericol de a rata prezenta in Main Round, nu i este necesar decat un succes contra Rusiei, dar si Ungaria nu trebuie sa se impuna in fata Islandei. Mikkel Hansen nu a stralucit cu maghiarii, partida in care a marcat decat 3 goluri, mult sub potentialul sau, procentaj care poate afecta atat sansele ale calificare ale danezilor, cat si in lupta sa pentru titlul de golgheter. Nu cred ca cel mai valoros inter stanga poate face doua partide slabe consecutiv, azi va avea in fata o defensiva extrem de slaba, Rusia a incasat 59 de goluri in cele doua partide jucate la actualul turneu final. 

Rusia - Danemarca
Pronostic: Mikkel Hansen inscrie peste 6.5 goluriCota: 1.75

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
38 din 6658%+150.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here