Ponturi Campionatul European de handbal masculin 18.01.2020 propuse de Florin1981

0

Ponturi handbal

Partide tari, aprig disputate, in care se vor infrunta nume grele ale handbalului masculin, ne asteapta azi la Campionatul European de handbal masculin. Germania incearca fara 6 piese importante sa opreasca tavalugul ofensiv al Croatiei, in timp ce Spania isi poate asigura locul in semifinale daca daca va invinge tara gazda Austria.

florin1981
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Croatia pare sa profite din plin de eliminarea primelor doua favorite Franta si Danemarca, elevii lui Lino Cercar au castigat la pas toate meciurile de la actualul turneu final. Germania a venit fara 6 jucatori importanti, dar antrenorul Christian Prokop are solutii de avarie, ramane de vazut cum se vor materializa. Panzerele au pierdut fara drept de apel contra Spaniei, ibericii s-au impus la 7 goluri avans intr-un meci pe care l-au controlat in totalitate. Intalnirea ar putea fi una de referinta pentru Germania, ceilalti 3 adversari de la acest turneu final au fost Letonia, Olanda si Belarus, care nu i-au ridicat mari probleme. Mize pe trio-ul Cindric - Duvnjak - Karacic, unul de neoprit la acest european, inventiv, imprevizibil, care a stiut sa dejoace toate planurile defensive ale adversarilor intalniti pana acum. Acestia vor reusi sa aduca victoria Croatiei in fata unui adversar cu multe absente notabile.

Germania - Croatia
Pronostic: victorie CroatiaCota: 1.75

Click aici pentru a paria acest pronostic
Nu cred in minuni la partida Spania vs Austria, in ciuda avantajului terenului propriu, elevii lui Ales Pajovic nu au forta de a lupta cu teoretic principala favorita la castigarea trofeului. Ibericii se bazeaza pe aceiasi defensiva greu de trecut, artagoasa, agresiva si care obliga adversarii sa arunce la poarta din pozitii incomode. Spaniolii au o misiune relativ lejera in aparare, Robert Weber si Nikola Bilyk sunt principalele pericole pentru Rodrigo Corrales si Perez de Vargas cei doi goal-keep-eri spanioli, dar care pot fi lejer anihilati. Limita pe faza ofensiva a austriecilor s-a vazut in fata Croatiei, care nu le-a permis sa inscrie decat 6 goluri in primele 25 de minute ale actului intai. Spania va castiga acest meci fara emotii, nu cred ca va oferi vreo sansa adversarei, va incerca inca de la inceputul meciului sa isi asigure un avantaj consistent.

Spania - Austria
Pronostic: Spania conduce la pauza si castiga partidaCota: 1.43

Click aici pentru a paria acest pronostic
Clasament Tipsteri

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 CR7
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
3 din 475%+121.00Vezi Ponturi
2 chiriladavid25
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
2 din 367%+3.00Vezi Ponturi
3 Red
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
0 din 10%-100.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here