Ponturi Campionatul European de handbal masculin 19.01.2020 propuse de Florin1981

0

Ponturi handbal

Ieri am avut parte de un spectacol deplin la Campionatul European de handbal masculin la  partida Croatia vs Germania. Azi se vor infrunta 6 formatii, toate avand sanse teroretice de a prinde un loc in semifinale. In articolul urmator vei putea gasi ponturi pentru toate cele 3 meciuri ale zilei. 

florin1981
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Norvegia are teoretic un meci relativ usor in fata marii sale rivale, Suedia, asta daca partida nu s-ar fi desfasurat in Malmo Arena. Totusi nu cred ca Sander Sagosen&compania se vor impiedeca de o echipa care nu a demonstrat mare lucru la acest turneu final, fiind invinsa atat de Slovenia, cat si de Portugalia. Voi miza pe o succesiune de evenimente la acest duel, norvegienii inscriu foarte multe goluri, dar si primesc lejer, in plus totusi suedezii au cativa tunari in echipa si aici ii amintesc pe Kim Ekdahl du Rietz (PSG), Lucas Nielson (Kiel) sau Jerry Tolbring. Norvegia se va impune la final, dar vor si cel putin 57 de goluri marcate. 

Norvegia - Suedia
Pronostic: victorie Norvegia si peste 56.5 goluri marcateCota: 2.30

Click aici pentru a paria acest pronostic
Slovenia condusa de Ljubomir Vranjes este una dintre surprizele frumoase de la acest turneu final, cu o defensiva extrem de sigura si cu Dean Bombac in multe randuri decisiv pe faya de atac, a reusit sa adune 4 puncte, iar cu un succes azi, isi poate vedea face sperante pentru un loc in semifinale. Ungaria se bazeaza mult pe defensiva, dar nu reuseste sa inscrie la fel de lejer, insa este o echipa ambitioasa, care poate tine pasul cu Slovenia. Chiar daca vor pierde acest meci, maghiarii nu o vor la face la o diferenta categorica de scor. 

Slovenia - Ungaria
Pronostic: Ungaria + 5.5 goluriCota: 1.52

Click aici pentru a paria acest pronostic
Un alt duel extrem de interesant va fi intre Portugalia si Islanda, partida fiind decisiva pentru ambele echipe in vederea obtinerii biletelor pentru semifinale. Lusitanii au doua puncte in grupa, in timp ce nordicii au 0, dar pot reintra in carti daca vor invinge azi. Nu ma astept insa ca acest lucru sa se petreaca, Portugalia a prestat un handbal de mare calitate, atat in atac, cat si in defensiva, drept urmare a castigat contra Frantei, Suediei sau Bosniei Hertegovina. Islandezii stau in continuare doar in Aron Palmarsson pe faza de atac, cand acesta nu reuseste sa sparga blocul defensiv advers, rare sunt celelalte solutii. 

Portugalia - Islanda
Pronostic: victorie PortugaliaCota: 1.75

Click aici pentru a paria acest pronostic
Clasament Tipsteri

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 chiriladavid25
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
16 din 2273%+273.00Vezi Ponturi
2 Red
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
10 din 1471%+178.00Vezi Ponturi
3 Andrei-Chirita
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
3 din 838%-285.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here