Ponturi Campionatul European de handbal masculin 20.01.2020 propuse de Florin1981

0

Ponturi handbal

Germania a pierdut lupta pentru medalii, iar azi va infrunta tara gazda Austria intr-un veritabil derby pentru locul 3 in grupa, Croatia si Spania par a avea partide usoare cu Cehia, repectiv Belarus. 

florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Procentaj: 65.4%
Castigate: 17/26
Unitati: 536
Germania a pierdut in extremis meciul contra Croatiei, in ciuda faptului ca a condus pe aproximativ intreaga durata a partidei, de fapt croatii au fost in doar 3 randuri in fata pe tabela, la 1-0, 2-1 si la final. Austria a pierdut ambele partide din Main Round, dar a avut de infruntat teoretic cei mai grei adversari: Spania si Croatia. Panzerele vor forta un succes azi, au pierdut lupta pentru semifinale, dar nu cred vor renunta la locul 5. Ma astept la un meci al defensivelor, germanii fiind recunoscuti pentru apararea ermetica, prin care isi forteaza adversarii sa arunce de la distanta la poarta, blocand efectiv patrunderile pe semicerc. Austria a transformat doar doua penalty-uri cu Spania, de altfel nationala pregatita de Ales Pajovic a reusit sa inscrie de doar 7 ori la acest turneu de la 7 metri, in timp ce germanii au 15 marcate. 

Austria - Germania
Pronostic: Sub 6.5 penalty-uri marcate Cota: 1.80

Click aici pentru a paria acest pronostic
Croatia a scos maxim din meciul contra Germaniei, asigurnadu-si astfel prezenta in semifinale, dar acum trebuie sa obtina si prima pozitie in grupa, pentru a evita un eventual meci contra Norvegiei. Cehia pare sa isi fi atins deja obiectivul la acest turneu final, cel putin asta spun rezultatele, elevii lui Jan Filip au pierdut ambele partide din Main Round cu Belarus si Spania. In aceste conditii voi miza pe succesul croatilor la cel putin doua goluri avans, intre cele doua formatii, cel putin la acest turneu final, este o diferenta certa de valoare. 

Cehia - Croatia
Pronostic: victorie Croatia - 1.5 goluri Cota: 1.50

Click aici pentru a paria acest pronostic
Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
44 din 72 61% +1125.00 Vezi Ponturi
2 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
17 din 26 65% +536.00 Vezi Ponturi
3 Kareka
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
18 din 29 62% +287.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here