Atletism la Jocurile Olimpice 2021 – informații și cote

0

Probele de atletism de la Jocurile Olimpice 2021 vor începe ca de obicei la o săptămână după festivitatea de deschidere. Acestea se vor întinde de-a lungul a 10 zile, în perioada 30 iulie - 8 august, urmând a ne propune nu mai puțin de 48 de evenimente.

La startul competițiilor de pe Stadionul Național vor lua parte și 10 atleți români. Câțiva dintre ei sunt angrenați în probe interesante și au șanse bune la finală. În continuare îți prezint cinci probe de atletism la Jocurile Olimpice de la Tokyo pe care le puteți urmări cu interes și pe care puteți paria.

100 metri masculin

Este proba regină a fiecărei ediții a Jocurilor Olimpice. E foarte interesant de văzut cine va fi omul care va lua aurul in era post Usain Bolt. Cert e că favoritul principal e americanul Travyon Bromell, singurul sprinter care a alergat în 2021 sub 9.80 secunde. El are o cotă de doar 1.75 la victorie, iar principalii săi contracandidați au de la 5.00 în sus.

bonus superbet pariuri casino fara depunere

100 metri feminin

În proba feminină pe aceiași distanță se pare că lupta pentru prima treapta a podiumului se va da între jamaicance. Shelly-Ann Fraser-Pryce si Elaine Thompson sunt într-o formă excelentă și în acest sezon, fiind lidere mondiale. Fraser-Pryce pare ușor favorită, la o cotă de 1.75, în timp ce Elaine Thompson are 2.80 la victorie.

Aruncarea discului masculin

E proba în care teoretic România ar avea cele mai mari șanse la o medalie. Chiar și așa, bookmakerii nu-i dau șanse mari lui Alin Firfirică, aruncătorul român având o cotă de 75.00 pentru victorie. Daniel Stahl e favorit cert la un succes, însă Kristjan Ceh e un adversar pe măsură, ambii având în 2021 aruncări de peste 70 de metri.

Aruncarea greutății masculin

Aici participă și proaspătul recordman național, Andrei Toader. Românul este cotat de către Betano la locul 1 cu o cotă de 350.00. Favorit e Ryan Crouser, singurul sportiv cu peste 23 de metri aruncați în 2021. Eu îi iau în calcul pentru aur și pe Joe Kovacs si Tom Walsh, aruncători extrem de valoroși, care au cote mult mai profitabile.

Săritura în lungime

Cred că și această probă va fi foarte interesantă. Florentina Iușco lși Alina Rotaru se vor afla la start, însă cu șanse la cel mult o prezență în finala. Lupta pentru aur va fi una extrem de strânsă, iar Betano le oferă la șapte sportive cote între 5.00 și 10.00. Favorite la prima vedere vor fi totuși Mlaika Mihambo, Tara Davis și Ese Brume.

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
14 din 21 67% +635.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here