Baschet la Jocurile Olimpice 2021 – informații și cote

0

În 2021 vom avea parte pentru prima dată în istoria Jocurilor Olimpice de patru competiții de baschet. Pe lângă jocul clasic de 5 contra 5, CIO a introdus în programul Olimpiadei și baschetul 3x3. Vom avea parte de concursuri atât la masculin, cât și la feminin. În turneul de 3x3 feminin este calificată și echipa României.

Programul de desfășurare a baschetului la Jocurile Olimpice de la Tokyo este 24 iulie - 8 august. Baschetul 3x3 își începe aventura pe 24, iar cel normal cu doar o zi mai târziu. Ambele finale de 3x3 se vor juca pe 28 iulie, în timp ce finalele pe teren mare vor avea loc pe 7 august (masculin) și 8 august (feminin).

Turneul masculin

Ca de obicei, SUA este mare favorită la medalia de aur și are o cotă de doar 1.15 pentru a o cuceri. Americanii vin bineînțeles cu un lot foarte bun, format integral din jucători din NBA. Spania și Australia sunt celelalte două favorite la medalii, însă la câștigarea turneului au cote de peste 10.00. Franța, Slovenia sau Italia sunt alte echipe cu șanse la podium.

bonus superbet pariuri casino fara depunere

Turneul feminin

Nici la fete situația nu e foarte diferită din punct de vedere al luptei pentru aur. Mai mult, SUA are aici o cotă și mai mică, de 1.10. Bookmakerii par să-i acorde a doua șansă Australiei, care are o cotă foarte mare pentru aur, de 19.00. Lupta pentru locurile 2 și 3 va fi foarte interesantă, fiind angrenate aici pe lângă Australia și Franța, Canada, Spania sau Serbia.

Turneul masculin 3x3

SUA nu are aici echipă calificată, astfel că Serbia pare a avea prima șansă la medalia de aur. Sârbii au câștigat deja de patru ori aurul la Cupa Mondială, iar principala contracandidată pare a fi Letonia, vicecampioana mondială din 2019. Rusia și Olanda sunt alte echipe de luat în seamă la acest turneu.

Turneul feminin 3x3

În această competiție lupta pentru aur se va da la prima vedere între SUA și Franța. Americancele au o cotă de 2.15 pentru victorie, iar Franța de 4.00. În ciuda faptului că ocupă locul 3 în clasamentul mondial, România are o cotă de 40.00 și practic doar Mongolia are șanse mai mici decât "tricolorele" la locul 1.

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
15 din 22 68% +795.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here