Box la Jocurile Olimpice 2021 – informații și cote

0

Sportivi din 76 de țări vor lua startul la Jocurile Olimpice de la Tokyo în competițiile de box. La fel ca și la ultima Olimpiadă vor fi acordate 13 seturi de medalii, opt la masculin și cinci la feminin. Pugiliștii vor lupta la Tokyo din prima și până în ultima zi, astfel că fanii boxului vor avea ce vedea pe parcursul acestei Olimpiade.

Printre sportivii care se vor lupta pentru medalii se află și românii Cosmin Gîrleanu și Claudia Nechita. Cei doi vor intra în concurs pe 26 iulie și speră într-un parcurs cât mai lung. Cert este că primele medalii se vor decerna pe 3 august. Iată în continuare trei categorii care nu trebuie ratate:

52 kg masculin

La această categorie participă și Cosmin Gîrleanu. La tragerea la sorți de astăzi el a prins o parte de tablou foarte dificilă și e greu crezut că poate ajunge la medalie. Cota pentru a câștiga concursul este de 201.00. Principalul favorit este Shakhobidin Zoiron, cotă 2.50. Yosbany Veitia, Hu Jianguan sau Amit Panghal sunt alți pugiliști cu șanse la aur.

57 kg feminin

Claudia Nechita a prins la această categorie o parte de tablou foarte accesibilă. Eu o văd cu șanse mari să ajungă măcar în semifinale. Practic toate favoritele bookmakerilor au fost repartizate pe cealaltă jumătate de tablou. Yu-ting Lin are o cotă de 2.38 pentru aur, iar Irma Testa de 3.50. Cu ele Claudia se poate întâlni doar în marea finală. Cota de 201.00 pe care o are românca mi se pare exagerat de mare și cred ca merge mizată o sumă mică pe ea.

57 kg masculin

Deși la această categorie de la Jocurile Olimpice 2021 nu avem reprezentanți, mi se pare una foarte interesantă. La fel ca și bookmakerii, aștept un duel pentru aur între Alvarez și Mirzakhalilov. Cubanezul e deja dublu medaliat olimpic, iar uzbecul e campionul mondial din 2019. Cotele acestora la victorie sunt de 3.10 și 3.50.

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
3 din 3 100% +191.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here