Canotaj la Jocurile Olimpice 2021 – informații și cote

0

Canotajul este una dintre disciplinele cele mai așteptate de către români la Jocurile Olimpice de la Tokyo. La această disciplină țara noastră are șanse foarte mari la medalii, urmând a trimite în concurs nu mai puțin de nouă echipaje. Competițiile de canotaj vor începe încă din dimineața zilei de 23 iulie, înainte de festivitatea de deschidere.

14 seturi de medalii vor fi acordate la această disciplină sportivă. Ea se va întinde pe parcursul a opt zile de concurs, în perioada 23 - 30 iulie. 526 de competitori vor fi prezenți în total la start, finalele mari urmând a se desfășura începând cu 27 iulie. Iată cele mai atractive concursuri pe care le puteți urmări:

Dublu vâsle feminin

E cursa în care avem cele mai mari șanse să luăm aurul. Inclusiv bookmakerii o dau ca și favorită pe perechea Bodnar - Radiș. Fetele noastre au o cotă de 2.20 să urce pe prima treaptă a podiumului. Principala adversară va fi barca Noii Zeelande, care vine la o cotă de 2.25. Celelalte ambarcațiuni prezentate de către bookmakeri au cote de peste 10.00.

bonus superbet pariuri casino fara depunere

Dublu vâsle categorie ușoară feminin

Acesta este un alt concurs în care vom sta cu sufletul la gură. Perechea Cozmiuc - Beleagă este dublă campioană mondială în acest ciclu olimpic. Chiar dacă n-au impresionat în 2020 și 2021, cele două se vor bate fără îndoială la aur. Marea Britanie și Olanda par la prima vedere mai puternice, însă fetele noastre au demonstrat în ultimii ani că se mobilizează excelent la concursurile de mare anvergură.

Patru rame masculin

Marea Britanie e cotată cu foarte mari șanse la aur la această probă, având o cotă de doar 1.65. Mă surprinde cota mare pe care o are echipa României, de 25.00. Sa nu uităm totuși că barca noastră e vicecampioana mondială și europeană. Italia și Olanda au cote mult mai mici, deși le-am bătut anul acesta la europene. Eu unul cred că merită mizată o sumă ceva mai mică pe victoria echipajului nostru la Jocurile Olimpice 2021.

8+1 feminin

Nu pot să nu trec în revistă si proba de 8+1. Competiția va fi fără îndoială una foarte strânsă, iar la start vor fi cel puțin cinci echipaje cu pretenții la podium. Noua Zeelandă e favorită și bookmakerii cred că se va lupta pentru aur cu SUA. Și aici România are o cotă de 25.00, una mult prea mare pentru valoarea bărcii noastre, care poate urca din nou pe podiumul olimpic.

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
14 din 21 67% +635.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here