Gimnastică la Jocurile Olimpice 2021 – informații și cote

0

Gimnastica este una dintre cele mai așteptate discipline de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Și în cadrul acestei Olimpiade vom avea parte de gimnastică artistică, ritmică, dar și de concursuri de trampolină. Nu mai puțin de 324 de gimnaști sunt prezenți la Tokyo, printre care și trei români.

Competițiile de gimnastică vor avea loc la Jocurile Olimpice 2021 în perioada 24 iulie - 8 august. Primele medalii se vor decerna încă din data de 26 iulie, iar pe parcursul concursurilor vor fi acordate 18 seturi de medalii. Haideți să aruncăm o privire și peste cele mai interesante concursuri pe care le vom avea în program:

Individual compus feminin

Din păcate chiar astăzi Larisa Iordache a anunțat că nu va mai face toate aparatele la această Olimpiadă, astfel că n-o vom vedea în marea finală. Va fi prezentă în schimb Simone Biles, considerată de mulți cea mai bună gimnastă din istorie. Sportiva din SUA nu va avea însă o misiune ușoară, urmând a concura cu câteva contracandidate pe măsură, care îi vor face viața grea. Ea are totuși o cotă de doar 1.25 să ia aurul.

Sărituri masculin

E una dintre cele mai așteptate probe în România. Aici îl vom avea în concurs pe Marian Drăgulescu, veteranul care n-a renunțat încă la visul de a cuceri cea mai strălucitoare medalie la Olimpiadă. Marian are totuși are șanse slabe la primul loc și cred că va fi mai mult decât mulțumit să câștige orice medalie. Cota pentru aur este foarte mare pentru el, de 12.00.

Bârnă feminin

E singurul aparat pe care îl va face Larisa Iordache la Tokyo. Este de asemenea și aparatul ei favorit, astfel că așteptările sunt mari deși se confruntă în aceste zile cu o accidentare la gleznă. Chiar și aici bookmakerii o văd pe Biles ca fiind favorită la victorie, la o cotă de doar 1.60. Deocamdată Larisa n-a primit încă nicio cotă și rămâne de văzut zilele acestea dacă ea va fi introdusă în oferta celor de la Betano.

Echipe masculin

Deși nu avem reprezentanți, acest concurs nu trebuie ratat. Lupta pentru aur va fi una extrem de aprinsă, iar cu șanse bune le avem pe China, Rusia, Japonia și SUA. Chinezii și rușii au cote mai mici de 3.00, însă nu trebuie uitat că evenimentul va avea loc pe pământ nipon, iar gimnaștii japonezi sunt extrem de motivați să pună mâna pe aurul olimpic chiar acasă.

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
3 din 3 100% +191.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here