Handbal la Jocurile Olimpice 2021 – informații și cote

0

Turneul de handbal de la Jocurile Olimpice 2021 urmează să aibă loc în perioada 24 iulie - 8 august. Practic fanii handbalului se vor delecta cu meciuri în fiecare zi, finalele mari fiind programate în zilele de 7 august (masculin) și 8 august (feminin).

În ambele turnee sunt înscrise 12 echipe care sunt împărțite în două grupe. Primele patru clasate vor juca în sferturile de finală, în timp ce ultimele două vor merge acasă. Din păcate la această disciplină țara noastră nu va fi reprezentată, asta deși la feminin aveam șanse bune să ne calificăm.

Turneul masculin

Începem cu turneul băieților, acolo unde Danemarca va încerca să mai cucerească un aur, fiind principala favorită la locul 1. Să nu uităm că danezii au luat cea mai strălucitoare medalie și în 2016, iar în 2019 și 2021 au devenit campioni mondiali. Turneul va fi unul foarte echilibrat, astfel că au o cotă destul de mare pentru aur, de 3.50.

bonus superbet pariuri casino fara depunere

Spania, Norvegia, Franța, Suedia sau Germania sunt alte echipe extrem de puternice implicate în turneu și toate vin cu pretenții de a urca pe podiumul olimpic. Spania și Norvegia au ambele cotă 4.00 pentru aur, în timp ce restul echipelor pe care le-am menționat au cote până în 10.00.

Turneul feminin

Nu este surprinzător faptul că Norvegia are prima șansă la câștigarea aurului la feminin. Norvegiencele au luat medalie la fiecare din ultimele trei ediții ale Jocurilor Olimpice, reușind chiar să câștige aurul în 2008 și 2012. Ele au câștigat și ultimul turneu major, Campionatul European din 2020.

Bookmakerii o consideră pe Rusia ca fiind a doua favorită la aur, cotă 3.25. Rusoaicele au câștigat turneul din 2016 și vor să-și ia acum revanșa după un turneu european destul de modest. Franța și Olanda au și ele șanse bune măcar de o medalie, iar restul echipelor au cote de peste 20.00 pentru locul 1.

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
14 din 21 67% +635.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here