Lupte la Jocurile Olimpice 2021 – informații și cote

0

În mod tradițional luptele se vor desfășura pe parcursul Jocurilor Olimpice în cea de-a doua săptămână. Concursurile vor începe pe data de 1 august și se vor desfășura până pe 7 august. Makuhari Messe este sala care îi va găzdui pe sportivi pe parcursul competiției.

288 de luptători vor fi prezenți la start. Vom avea trei probe: libere masculin și feminin, plus greco-romane masculin. În total vor fi decernate 18 seturi de medalii. Vom avea și cinci prezențe românești, aceasta fiind una dintre disciplinele la care avem șanse la medalii. Iată categoriile la care vor participa luptătorii noștri la Olimpiada 2021.

50 kg feminin

Consider că la această categorie avem cea mai mare șansă la medalie. Aici suntem reprezentați de dubla vicecampioana mondială, Alina Vuc. Chiar dacă în ultimii doi ani a avut probleme cu accidentările, Alina e cotată cu a treia șansă la aur. Are o cotă de 3.50, iar principalele doua adversare vor fi Mariya Stadnik și Yui Susaki.

bonus superbet pariuri casino fara depunere

97 kg libere masculin

La libere masculin va intra în concurs Albert Saritov. Sportivul de origine cecenă ne-a adus în 2016 o medalie de bronz și are șanse la podium și la Tokyo. Abdulrashid Sadulaev e favorit cert la aur și are o cotă de 1.30. Casele de pariuri îi dau lui Saritov a treia șansă pentru prima treaptă a podiumului, cota fiind mare, de 6.50.

130 kg greco-romane masculin

Riza Kayaalp și Mijain Lopez sunt cei mai puternici luptători din ultimii ani la această categorie. E greu de spus cine va lua aurul, însă bookmakerii îl văd favorit pe Kayaalp, la o cotă de 1.40. Alin Alexuc-Ciurariu va lupta și el la această categorie a greilor. Deși a luat aurul european în 2020, el poate spera cel mult la un bronz. Cota pentru aur este de 20.00.

53 kg feminin

Lupta la această categorie se va da probabil între Vinesh Phogat și Mayu Mukaida. Cele doua fete au toate șansele să se întâlnească în finală. Sunt singurele luptătoare de la această categorie care au o cotă mai mică de 3.00. Tânăra Andreea Ana va fi angrenată și ea în concurs, însă are o cotă de 50.00 la aur.

62 kg feminin

La 62 kg o avem în concurs pe Kriszta Incze. Deși s-a calificat cu noroc la Tokyo, românca e dublă medaliată europeană. Bookmakerii îi dau a șasea șansă la aur, având o cotă de 15.00. Aisuluu Tynybekova este aici cea mai valoroasă luptătoare și bineînțeles pornește cu prima șansă.

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
15 din 22 68% +795.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here