Scrimă la Jocurile Olimpice 2021 – informații și cote

0

Sportul care ne-a adus singura medalie de aur la Olimpiada din 2016 va avea loc la Tokyo în perioada 24 iulie - 1 august. La startul celor 12 evenimente vor lua fi prezenți 212 competitori, printre care și doi reprezentanți ai României. Ambii sportivi ai noștri vor intra în concurs încă din prima zi.

În continuare îți prezint care sunt cele mai interesante evenimente din cadrul concursului olimpic de scrimă:

Spadă individual feminin

E concursul de scrimă la care avem cele mai mari șanse la medalii. Aici vom fi reprezentați de Ana Maria Popescu, campioana olimpică cu echipa din 2016. Sportiva noastră ocupă locul 1 în clasamentul mondial și este favorita bookmakerilor, având o cotă de 5.00. Trebuie ținut cont însă de faptul ca în ultimul an nu s-au desfășurat prea multe concursuri internaționale, iar competiția individuală va fi în opinia mea foarte imprevizibilă.

bonus superbet pariuri casino fara depunere

Sabie individual masculin

Casele de pariuri îl dau favorit clar la această probă pe Sanguk Oh, cotă 1.90. Totuși, în concurs se mai află Aron Szilagyi, Eli Dershwitz, Luca Curatoli, Andras Szatmari sau Max Hartung și oricare dintre aceștia pot să aspire la aur. Aș evita să mizez pe sud-corean deoarece și aici concursul ne poate oferi surprize. Să speram că una dintre ele va fi Iulian Teodosiu, care are o cotă de 50.00 pentru a lua aurul.

Spadă echipe feminin

Aici din păcate nu avem echipă la Jocurile Olimpice 2021. Va fi interesant de văzut cine va călca pe urmele României, campioana olimpică en-titre. Favorită clară pare a fi China, echipa pe care am învins-o în 2016 în finală. Alte echipe puternice înscrise în concurs ar fi Polonia, Coreea de Sud sau Rusia. Ne putem aștepta astfel la o competiție extrem de spectaculoasă.

Floretă individual feminin

Cred că acest concurs va fi unul foarte palpitant. La patru din ultimele cinci ediții aurul a fost luat de către reprezentantele Italiei. Si aici Alice Volpi și Arianna Errigo se află printre favorite, însă rusoaica Inna Deriglazova va fi la fel ca și la Rio, foarte greu de bătut. Inna are și o cotă foarte mică pentru a lua aurul, de 1.40.

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
15 din 22 68% +795.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here