Tenis de masă la Jocurile Olimpice 2021 – informații și cote

0

Concursurile de tenis de masă debutează la Olimpiada 2021 încă din 24 iulie. Acestea se vor întinde până pe 6 august, atunci când vor fi decernate medaliile în proba masculină pe echipe. Toate meciurile se vor disputa în Tokyo Metropolitan Gymnasium.

În total vor fi decernate cinci seturi de medalie. România, una dintre forțele europene la tenis de masă, are reprezentanți în patru din cele cinci probe ale competiției. Delegația noastră are un obiectiv îndrăzneț, cel de a se întoarce acasă cu o medalie.

Simplu feminin

Nu e deloc surprinzător faptul că chinezoaicele Chen Meng și Sung Yingsha sunt marile favorite la aur. Cele două sportive sunt aproape de nebătut de către celelalte adversare. Pentru aur ele au cote de 1.60, respectiv 2.50. Bernie Szocs si Eliza Samara sunt favorite 14 și 15, urmând a evolua direct în turul 3. Va fi însă foarte greu pentru ele să ajungă măcar în sferturi.

Simplu masculin

Fan Zhendong caută prima medalie olimpică și este chiar favorit să ia aurul. Misiunea lui nu va fi ușoară, adversarul principal fiind Ma Long, triplul campion olimpic. Diferența de valoare dintre cei doi și restul jucătorilor e mare, al treilea favorit având o cotă de 15.00 la Betano. Aici noi suntem reprezentați de Ovidiu Ionescu, care va intra încă din primul tur.

Dublu mixt

E una dintre competițiile la care ne puneam speranțe la medalii. Bernie Szocs și Ovidiu Ionescu n-au avut însă noroc la tragerea la sorți, iar dacă vor trece de primul tur vor juca probabil împotriva chinezilor Xu Xin și Liu Shiwen. Ca să vă faceți idee de valoarea asiaticilor, aceșstia au o cotă de 1.10 să ia aurul. Perechea noastră încă nu a primit cotă la Betano, dar e clar că misiunea e aproape imposibilă.

Echipe feminin

Aici am avut mare noroc la tragerea la sorți. Dacă trecem în primul tur de Egipt vom juca apoi probabil cu Hong Kong, o adversară care poate fi bătută. Dacă ajungem până în semifinale practic vom juca cu medaliile pe masă. China are cotă de doar 1.02 la aur, în timp ce noi o avem de 75.00. Mai bine decât noi mai sunt cotate Japonia, Hong Kong, Germania și Taipeiul Chinezesc.

Echipe masculin

E singurul concurs în care nu avem reprezentanți. Și aici este greu de crezut c-o poate bate cineva pe China, cota asiaticilor fiind de 1.03. Va fi interesantă însă lupta pentru celelalte poziții de pe podium. În această luptă vor fi cel mai probabil angrenate Germania, Japonia și Coreea de Sud.

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
3 din 3 100% +191.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here