AC Ajaccio – Lorient ponturi pariuri 04.09.2022

Scris de Radu Oprea03/09/2022
1
2.50
X
3.25
2
3.00
AC Ajaccio
Lorient
COTA PONT
1.55

AC Ajaccio si Lorient se vor intalni pe Stade François Coty. Partida din Corsica va fi arbitrata de catre Jeremy Stinat. Te invit sa citesti randurile de mai jos pentru ca vei gasi detalii despre ambele echipe si un pont argumentat.

AC Ajaccio

  • Impactul cu Ligue 1 a fost unul destul de dur pentru ea si de aceea este lanterna rosie a clasamentului cu 1 punct adunat in 5 etape. A inscris in 3 din cele 5 dispute avute, insa doar intr-una dintre ele nu a primit gol.
  • Singurul rezultat pozitiv este o remiza cu Lens, in rest ea avand doar infrangeri, 4 la numar. Pe teren propriu a venit acel egal dupa un 0-0, insa tot acolo a si pierdut cu Lille, foarte clar, dupa un sec 1-3 in care a fost condusa cu 0-3.
  • Nu stiu cum reuseste, dar Romain Hamouma nu va fi nici acum eligibil pentru ca este din nou suspendat. Ismael Diallo, Alassane N'Diaye, Chaker Alhadur si Mickael Barreto sunt incerti pentru ca au acuzat niste probleme medicale. 

Lorient

  • Chiar daca a parcurs doar 4 runde, ea este pe locul al 7-lea si a acumulat 7 puncte. Doar in primul duel nu a incasat gol, insa in toate a marcat. Consider ca iti ofer unul dintre cele mai bune pronosticuri pariuri si este bazat pe aceste cifre.
  • A inceput bine, cu 2 victorii si un rezultat de egalitate, insa acum vine dupa o infrangere. In deplasari a fost inconstanta intrucat pe prima a castigat-o, la Rennes, apoi a remizat la Toulouse si cel mai recent a pierdut cu Lens.
  • Exista semne de intrebare in ceea ce priveste prezenta pe gazon a 3 jucatori. Este vorba despre Igor Silva, Quentin Boisgard si Chrislain Matsima. In rest insa, tot lotul este la dispozitia tehnicianului Regis Le Bris.

Intalniri directe

La sfarsitul lui iulie au dat piept intr-un amical la Lorient care s-a incheiat cu scorul de 1-1. Inainte de asta, cat de cat recent, au mai dat piept in Ligue 1, in editia 2019-2020. Ajaccio a obtinut o remiza in deplasare, 0-0 si a castigat acasa cu 1-0.

Echipe probabile

AC Ajaccio

16:00

Lorient

B. Leroy

M. Alphonse

C. Vidal

O. Gonzalez

M. Youssouf

Bayala

Marchetti

Mangani

Spadanuda

Touzghar

Moussiti-Oko

echipament bzc

Mvogo

G. Kalulu

J. Laporte

Talbi

Le Goff

Le Fee

Abergel

T. Le Bris

Ouattara

I. Kone

Moffi

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

La pariuri sportive Fortuna ai o cota de 2.25 pentru total goluri 3-6.
Primesti aici o cota de 4.85 pentru Lorient marcheaza in ambele reprize.

AC Ajaccio – Lorient ponturi pariuri

Lorient are de partea ei experienta in Ligue 1 si a avut si un parcurs bun pana acum. Nu prea are nimic de pierdut in aceasta deplasare si de aceea ma astept sa tinteasca victoria si sa incerce sa practice un fotbal destul de ofensiv.

Are un atac bun, care a marcat de 7 ori in primele 4 etape. Terem Moffi este un golgheter innascut, iar Dango Ouattara si Ibrahima Kone ar putea sa faca si ei diferenta. Doar in primul duel a deblocat tabela ceva mai tarziu, in minutul 65, la Rennes.

De partea cealalta va fi AC Ajaccio, o nou-promovata care este pe ultimul loc. Moralul jucatorilor este afectat dupa impactul dur cu prima liga din Franta. A avut 5 partide si doar intr-una nu a incasat gol inca din prima repriza.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
AC Ajaccio – Lorient
Pronostic: 
Lorient inscrie pana in minutul 70
Cota: 
1.55 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: