AC Milan – Bodo/Glimt ponturi pariuri 24.09.2020

Scris de Red23/09/2020

In penultimul act din calificarile pentru Europa League, AC Milan primeste vizita norvegienilor de la Bodo/Glimt. Poate multi dintre voi credeti ca va fi un meci foarte usor pentru italieni insa eu sunt de alta parere. Partida va incepe joi seara la ora 21:30 pe Giuseppe Meazza din Milan. Vezi mai jos recomandarea mea.

⚽ 1. AC Milan

A jucat numai 2 meciuri oficiale pana in acest moment, unul in campionat reusind sa se impuna cu 2-0 pe teren propriu contra lui Bologna si un meci din calificarile pentru Europa League castigand cu 2-0 in deplasarea de la Shamrock Rovers.

De notat faptul ca in ambele partide s-a folosit cel mai puternic prim’ 11 si ma astept ca acest lucru sa se intample si acum, calificarea in grupele Europa League fiind foarte importanta.

Idiferent ca vorbim de meciuri oficiale sau amicale, forma este impresionanta fiindca este neinvinsa in ultimele 19 partide, avand 4 rezultate de egalitate si 15 victorii.

Milan Bodo Glimt Cote Pariuri 24092020

⚽ 2. Bodo/Glimt

A avut ghinion foarte mare la tragerea la sorti fiindca a ajuns sa joace cu o echipa foarte valoroasa, dar chiar si asa cred ca are sanse sa mearga mai departe.

In campionat este lider detasat si in primul rand impresioneaza golaverajul fiindca a marcat 65 de goluri si a primit 20 in cele 18 partide, cu mult peste oricare alta echipa din Eliteserien.

A mai jucat 2 tururi pana in acest moment reusind sa treaca de 2 formatii din Lituania, Kauno Zalgiris si Zalgiris scor 6-1 respectiv 3-1.

⚽ 3. Intalniri directe

Cele 2 formatii nu s-au mai intalnit pana in acest moment si ma astept sa fie un joc destul de spectaculos.

⚽ 4. AC Milan – Bodo/Glimt echipe probabile

AC Milan (4-2-3-1): Donnarumma – Hernandez, Gabbia, Kjaer, Calabria – Tonali, Kessie – Rebic, Calhanoglu, Castillejo – Ibrahimovic.
Update 24.09, ora 17: Presa din Italia anunta ca Zlatan are Covid-19 si va rata acest meci.

Bodo/Glimt (4-3-3): Haikin – Bjorkan, Hoibraaten, Lode, Kondradsen – Fet, Berg, Saltnes – Hauge, Boniface, Zinckernagel.

⚽ 5. AC Milan – Bodo/Glimt cote pariuri

Milan Bodo Glimt Cote Pariuri

⚽ 6. AC Milan – Bodo/Glimt ponturi pariuri

AC Milan – Bodo/GLimt ponturi pariuri

Bodo/Glimt impresioneaza pe partea ofensiva si o vad capabil sa inscrie cel putin un gol in aceasta confruntare, chiar daca joaca in deplasare la o echipa foarte puternica.
AC Milan pare sa mearga din ce in ce mai bine si mi se pare imposibil sa nu marcheze in aceasta partida. Totusi va avea un meci mult mai dificil comparativ cu cel din deplasarea de la Shamrock Rovers.
Dupa cum spuneam, gazdele vor inscrie cu siguranta un gol, dar nu le vad capabile sa inscrie mai multe de 3 fiindca am incredere in echipa oaspete, forma lor fiind foarte buna.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
AC Milan – Bodo/GLimt
Pronostic: 
1-3 goluri gazdele
Cota: 
1.68 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: