Academica Clinceni – CFR Cluj ponturi pariuri 06.05.2021

Scris de Zamfi06/05/2021

Joi cu incepere de la ora 17:00 stadionul Clinceni va fi gazda duelului dintre Academica si CFR Cluj din cadrul rundei cu numarul 6 a play-off-ului Ligii 1. Ilfovenii au reusit prima victorie in aceasta competitie chiar in ultima etapa impotriva Universitatii Craiova, producand una dintre cele mai mari surprize ale acelei runde. Arbitrul de centru va fi Marian Barbu, iar intalnirea va fi transmisa in direct pe Digi Sport 1, Look Sport si Telekom Sport.

⚽ 1. Academica Clinceni.

Este ultima clasata din play-off cu un total de 25 de puncte, fiind invinsa de 4 ori in cele 5 runde disputate in care a inscris doar de 2 ori si a primit 8 goluri. Rusescu a consemnat cele 2 reusite ale ilfovenilor de pana acum.

Desi a fost dominata la toate capitolele de Universitatea Craiova, a reusit sa se impuna, gratie unui autogol consemnat de fundasul oltenilor, Marius Constantin in minutul 51.

Dupa acest duel trupa lui Ilie Poenaru mai are de disputat 4 meciuri, in deplasare cu FCSB si Universitatea Craiova si acasa contra celor de la Botosani si Sepsi Sf. Gheorghe.

⚽ 2. CFR Cluj.

Campioana vine dupa o remiza scoasa in minutul 93 contra celor de la FCSB, prin golul norocos al lui Andrei Burca, cel care gresise la faza penalty-ului din minutul 19, Florin Tanase deschizand scorul acelei partide.

Clujenii depind doar de ei in acest moment pentru cucerirea titlului, insa mai au 4 partide de disputata; acasa cu Sepsi si FCSB si in deplasare contra celor de la Universitatea Craiova si Fc. Botosani. Asadar, in acest duel cu Academica victoria este obligatorie, intalnind clar cel mai slab adversar din play-off.

Islandezul Sigurjonsson cu 3 goluri inscrise si Deac cu 2 sunt cei mai buni marcatori pentru ardeleni, care au ajuns la un total de 42 de puncte, cu 2 peste FCSB si 5 fata de Universitatea Craiova.

⚽ 3. Academica Clinceni – CFR Cluj intalniri directe.

Academica nu a castigat niciodata impotriva CFR-ului, care are 5 victorii consecutive, in toate partidele marcand de cel putin 2 ori. Ultimul duel a avut loc in aprilie anul curent, practic in prima etapa de play-off, intalnire castigata de ardeleni cu 3-0, rezultat ce a constituit pronosticul zilei fotbal.

⚽ 4. Academica Clinceni – CFR Cluj echipe probabile.

Academica Clinceni (4-2-3-1) : Ureche – Pashov, Gardos, Patriche, Dobrescu – Ventura, Bautista – Achim, Cordea, Rusescu – Chunchukov.
CFR Cluj (4-3-3) : Sandomierski – Manea, Burca, Vinicius, Camora – Sigurjonsson, Bordeianu, Gadea – Deac, Debeljuh, Costache .

⚽ 5. Academica Clinceni – CFR Cluj cote pariuri.

Winbet pariuri sportive ne ofera multe pronosticuri combinate pentru acest duel, iar unul dintre cele mai bune pare a fi ” 2& peste 2.5 golui” la o cota de 2.35, pariu castigator in toate disputele dintre cele doua formatii in Liga 1 Romania.

⚽ 6. Academica Clinceni – CFR Cluj ponturi pariuri.

Academica Clinceni – CFR Cluj ponturi pariuri

Evident clujenii pornesc cu prima sansa fiind echipa mai experimentata cu jucatori mult mai valorosi decat ai Academicii. Desi evolueaza pe teren propriu nu cred ca ilfovenii mai pot repeta istoria din meciul contra Universitatii, cand au reusit sa se impuna cu 1-0.

Ardelenii sunt la mana lor pentru cucerirea titlului si sunt convins ca euforia si grupul unit vor aduce o noua victorie impotriva Clinceniului, ultima clasata in play-off. Bookmkerii nu ofera o cota prea mare pentru victoria Clujului, astfel ca m-am indreptat catre un pronostic foarte des intalnit in partidele acestei formatii si anume ”CFR marcheaza in repriza secunda”.

Pronosticul ales de mine a fost castigator in toate duelurile dintre cele doua echipe si sunt sanse mari ca si in acest meci sa avem acelasi deznodamant.
Zamfi
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
Academica Clinceni – CFR Cluj
Pronostic: 
CFR marcheaza in repriza secunda
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
CÂȘTIGATE
18 din 26
PROCENTAJ
69%
UNITĂȚI
+843
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: