Afumati – Rapid ponturi pariuri 28.09.2022

Scris de chiriladavid2528/09/2022
1
11.75
X
6.00
2
1.22
Afumati
Rapid
COTA PONT
1.55

CS Afumati va fi gazda pe Stadionul "Giulesti" din Bucuresti in duelul acestora cu Rapid, din Playoff-ul Cupei Romaniei. Meciul va incepe de la ora 21:30 si se va juca la doar 2 zile distanta de la partida tot de pe Giulesti, dintre Romania si Bosnia, confruntarea putand fi urmarita pe programele DigiSport 1, PrimaSport 1 si OrangeSport 1.

Afumati.

  • Evolueaza in Serie 3 a Ligii a 3-a, ocupand pozitia a 3-a dupa primele 5 runde, cu 9 puncte luate.
  • A jucat vineri contra formatiei Recolta Gheorghe Doja, pierzand cu scorul de 2:1, facand rocada cu acestia in fruntea clasamentului, 3+ putand fi pariul zilei.
  • A reusit sa elimine o formatie de Liga 2 in turul precedent, pe Metaloglobus, calificarea fiind decisa la penalty-uri, unde Metaloglobus a ratat toate loviturile.
  • Alexandru Ciucur e cel mai cunoscut jucator al acestei echipe, el trecand pe la Pandurii, Poli Iasi, FC Voluntari sau UTA, avand 1 gol marcat in grupele Europa League.

Rapid.

  • Se afla in fruntea clasamentului din Super Liga, avand 24 de puncte, acelasi numar de puncte pe care il are si Farul.
  • A marcat doar 12 goluri pana acum, 12 goluri cu care a obtinut 8 victorii, fiind astfel o echipa mai mult decat pragmatica.
  • S-a impus in ultima runda contra celor de la Mioveni, cu scorul de 2:1, remizand in weekend, intr-un amical tot cu Mioveni, scor 2:2.
  • Horatiu Moldovan si Antonio Sefer sunt convocati la loturile nationale si nu vor putea evolua in acest meci, in timp ce Vojtus e accidentat.

Intalniri directe

Va fi prima confruntare directa dintre cele doua echipe, Afumati ajungand cel mai departe in Cupa Romaniei in faza saisprezecimilor, in 2016 si in 2017.

Cote pariuri

La Betano pariuri sportive, pentru peste 2.5 goluri cota e 1.50.

De asemenea, pentru 2 si peste 2.5 goluri, cota e 1.62.

Afumati – Rapid ponturi pariuri

Jucand pe Giulesti, Rapid ar trebui sa se impuna fara emotii, la o diferenta de minim 2 goluri, jucand totusi contra unei echipe de Liga 3, una care nu isi va face iluzii si va veni probabil cu gandul de a marca macar o data.

Rapid a transferat multi jucatori in aceasta vara si are astfel un lot mare si echilibrat valoric, unul cu care Mutu poate gestiona eficient atat acest joc de Cupa Romaniei, cat si meciul din campionat cu Chindia Targoviste.

Acasa, Rapid are 5 victorii din tot atatea partide, marcand de 8 ori, 3 din cele 5 meciuri incheindu-se cu cate 2 goluri marcate de alb-visinii.
Afumati – Rapid
Pronostic: 
Rapid -1 handicap
Cota: 
1.55 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: