Ajax – Dortmund ponturi pariuri 19.10.2021

Scris de Johnny19/10/2021


Runda cu numarul trei a grupei C din Champions League programeaza marti seara meciul dintre Ajax si Dortmund. Cele doua formatii se vor intalni de la ora 21:45 intr-un duel care va avea loc pe Johan Cruijff Arena.

⚽ 1. Ajax.

A avut doua prestatii de senzatie in primele runde. Le-a invins pe Sporting si Besiktas la minim doua goluri diferenta. E lidera grupei si are un golaveraj impresionant, de 7-1. Si in campionat s-a prezentat bine in aceasta toamna, fiind lidera cu 22 de puncte stranse in noua etape.

Fata de alte sezoane mi se pare ca joaca mult mai bine din punct de vedere defensiv. In cinci din precedentele sase partide oficiale a scapat fara gol primit. De data aceasta intalneste o echipa ce se prezinta bine pe faza de atac, iar de la acest meci poti alege pontul zilei doar daca vrei sa pariezi pe goluri multe.

Klaiber este in continuare accidentat la genunchi si nu va face parte din lot. Nici Stekelenburg nu va putea juca, avand in continuare probleme medicale. Onana e suspendat si va fi eligibil de joc de abia peste o luna.

⚽ 2. Dortmund.

A revenit in forta dupa pauza internationala. In weekend a invins-o fara prea mari probleme pe Mainz in campionat, cu scorul de 3-1. Are trei victorii consecutive in partidele oficiale, insa toate aceste meciuri le-a jucat acasa. Evolueaza foarte curajos si in deplasare, acolo unde are o medie de doua goluri marcate pe meci.

Are si ea maximum de puncte dupa primele doua etape. Este pozitionata totusi in urma lui Ajax, avand un golaveraj mai slab dupa ce le-a batut la limita pe Besiktas si Sporting. In opinia mea ramane favorita la castigarea grupei si are toate sansele sa obtina un rezultat pozitiv si marti.

Fata de partida cu Sporting, Marco Rose il are acum la dispozitie pe Haaland. Coulibaly, Morey, Zagadou si Guerreiro au insa probleme medicale si rateaza deplasarea in Olanda.

⚽ 3. Ajax – Dortmund intalniri directe.

Cele doua echipe nu s-au mai intalnit din 2012.

⚽ 4. Ajax – Dortmund echipe probabile.

Ajax (4-2-3-1): Pasveer – Mazraoui, Timber, Martinez, Blind – Gravenberch, Alvarez – Antony, Berghuis, Tadic – Haller.
Dortmund (4-2-3-1): Kobel – Meunier, Akanji, Hummels, Schulz – Bellingham, Witsel – Reus, Brandt, Hazard – Haaland.

⚽ 5. Ajax – Dortmund pariuri.

La 2 la pauza Unibet are o cota de 3.30. Cota la Haaland da gol este de 1.90.

⚽ 6. Ajax – Dortmund ponturi pariuri.

Ajax – Dortmund ponturi pariuri

Nu ma pot astepta la altceva decat la un meci spectaculos. Se intalnesc doua echipe recunoscute pentru jocul ofensiv foarte bun pe care il practica. Ajax are deja sapte goluri dupa doar doua runde de UCL, iar in campionat e o masina de marcat goluri. Media golurilor pe care le da in Eredivisie este de peste trei pe intalnire in primele noua etape.

De partea cealalta, Dortmund vine la Amsterdam cu un Haaland aflat intr-o forma de zile mari. Norvegianul a dat in weekend o dubla, fiind de asemenea 100% apt din punct de vedere fizic. Dupa cum spuneam, Dortmund marcheaza in medie doua goluri pe intalnire in deplasare. Pontul cel mai bun pentru acest duel mi se pare a fi cel de 3-6 goluri.
Johnny
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Ajax – Dortmund
Pronostic: 
3-6 goluri
Cota: 
1.62 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
CÂȘTIGATE
18 din 26
PROCENTAJ
69%
UNITĂȚI
+843
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: