Ajax – Liverpool ponturi pariuri 21.10.2020

Scris de Red21/10/2020

Johan Cruijff Arena va fi gazda partidei dintre Ajax si Liverpool din prima runda din faza grupelor din Liga Campionilor si cred ca va fi o partida cat se poate de spectaculoasa fiindca ambele formatii se descurca foarte bine din punct de vedere ofensiv, insa au probleme destul de mari in aparare. Vezi mai jos recomandarea mea.

⚽ 1. Ajax

Forma de moment este buna fiindca in ultimele 5 meciuri oficiale are 4 victorii si o infrangere. A marcat in total in aceste partide 11 goluri si a incasat 4.

Nu mai este formatia din sezoanele trecute fiindca a pierdut foarte multi jucatori care au fost exponentiali in parcursul din Liga Campionilor, spre exemplu.

Un lucru foarte bun este faptul ca nu sunt jucatori indisponibili pentru aceasta confruntare si va fi aliniat cel mai puternic prim’ 11.

Ajax Liverpool Cote Pariuri 21102020

⚽ 2. Liverpool

A inceput destul de slab acest sezon competitional, avand mari probleme din punct de vedere defensiv, iar de acum problemele vor fi si mai mari fiindca liderul din aparere, van Dijk, s-a accidentat si va lipsi cel putin 6 luni.

Pe partea ofensiva nu dezamageste fiindca reuseste sa inscrie cel putin 2 goluri aproape in fiecare meci, insa in aparare sunt problemele adevarate, iar cel mai bun exemplu este partida cu Aston Villa in care a incasat nu mai putin de 7 goluri.

Pe langa van Dijk va mai lipsi si Chamberlain si aceste fiind accidentat. De asemenea, Keita, Alisson, Thiago, Matip si Tsimikas sunt incerti.

⚽ 3. Intalniri directe

Cele 2 formatii s-au mai intalanit de 2 ori pana in acest moment insa asta se intampla cu aproape 20 de ani in urma si nu voi aminti rezultatele.

⚽ 4. Ajax – Liverpool echipe probabile

Ajax (4-2-3-1): Onana – Tagliafico, Blind, Schuurs, Mazraoui – Gravenberch, Alvarez – Tadic, Kudus, Antony – Labyad.

Liverpool (4-3-3): Adrian – Arnold, Gomez, Fabinho, Robertson – Milner, Henderson, Wijnaldum – Salah, Firmino, Mane.

⚽ 5. Ajax – Liverpool cote pariuri

Ajax Liverpool Cote Pariuri

⚽ 6. Ajax – Liverpool ponturi pariuri

Ajax – Liverpool ponturi pariuri

Ajax joaca pe teren propriu si chiar daca in acest moment este o echipa in formare, cred ca are sanse foarte mari sa inscrie cel putin un gol tinand cont de problemele adversarei.
Liverpool are probleme foarte mari in aparare, iar cuplul de fundasi centrali va fi cu totul inedit, Gomez – Fabinho. Marea speranta va fi in trio-ul ofensiv, care trebuie sa fie la cel mai inalt nivel.
Ma astept la un joc foarte spectaculos, in care ambele formatii sa inscrie, dar cota este prea mica, de aceea aleg sa merg pe intervalul de goluri, 3-6.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Ajax – Liverpool
Pronostic: 
3-6 goluri
Cota: 
1.58 @

Ajax – Liverppol ponturi pariuri

Ajax si Liverpool sunt in acest moment doua dintre cele mai spectaculoase echipe din Europa.Lancierii sunt in vizibila crestere de forma de la meci la meci, avand 2, 3 si respectiv 5 goluri marcate in ultimele 3 partide jucate pe Amsterdam Arena. Cu siguranta vor inscrie si de aceasta data, mai ales ca de la Liverpool va lipsi cel mai important om din defensiva, Virgil van Dijk.

Liverpool ii va avea in atac pe Salah, Firmino si Mane, deci spectacolul este garantat. Voi evita sa merg pe un succes al cormoranilor intrucat acestia sunt total imprevizibili pe acest inceput de sezon, capabili sa castige cu 7-2 la Lincoln, dar si sa piarda cu 2-7 la Aston Villa. Este doar prima etapa din faza grupelor, miza punctelor nu este acum foarte mare, de aceea mizez cu incredere pe un meci cu GG si 3+.
CR7
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Ajax – Liverppol
Pronostic: 
GG & 3+
Cota: 
1.65 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat
CÂȘTIGATE
22 din 42
PROCENTAJ
52%
UNITĂȚI
+624
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: