Alashkert – FCSB pronosticuri fotbal 25.07.2019

0

Dubla facila pentru FCSB contra celor de la Alashkert. Esti de acord? Prima mansa se disputa in Armenia, iar echipa noastra porneste favorita. Daca inca nu ai pariat, iti recomand sa urmaresti pronosticul de mai jos, unul in care eu am foarte mare incredere.

Mai trebuie precizat ca partida se disputa joi, cu incepere de la ora 20.00.

Alashkert-FCSB-25072019

⚽ 1. Alashkert

Vorbim aici despre o trupa destul de modesta, fara pretentii la nivel european. In turul anterior din Europa League a trecut surprinzator de lejer de Makedonija GjP (6-1 la general). Inca nu a inceput competitiile pe plan intern.

Alashkert a terminat campionatul trecut pe locul patru in Armenia. Lotul este unul fragil, evaluat de Transfermarkt la sub 5 milioane de euro. Nu sunt anuntate probleme de efectiv.

⚽ 2. FCSB

Este in mod cert echipa mai buna si cu mai multa experienta la acest nivel. Nu ar trebui sa aiba emotii in dubla mansa. In turul precedent a trecut cu doua victorii de Milsami (4-1 la general). Nu a pierdut niciunul din cele patru jocuri oficiale din acest sezon, ba chiar a castigat trei dintre ele.

Fata de turul precedent, FCSB ii are la dispozitie pe Ionuț Vina, Diogo Salomao si Thierry Moutinho, care au fost trecuti pe lista UEFA. Ca si probleme de efectiv se remarca absentele lui Momcilovic, Gnohere, Pintilii, Morutan, Belu, Roman si Stan. Ultimul a revenit insa la antrenamente, dar cel mai probabil va fi apt la retur.

⚽ 3. Echipe probabile

  • Alashkert (4-4-2) :  Cancarevic – Andrade, Daghbashyan, Mkoyan, Voskanyan – Ishkhanyan, Grigoryan, Hayrapetyan, Tankov – Nenadovic, Marmentini.
  • FCSB (4-2-3-1) : Balgradean – Popescu, Cristea, Planic, Filip – Nedelcu, Vana – Coman, Tanase, Man – Hora.

⚽ 4. Intalniri directe

Vom asista la prima confruntare directa dintre cele doua formatii.

⚽ 5. Date statistice

  • FCSB a castigat 3 din ultimele patru partide disputate. 1.47 este cota 2 final.
  • Armenii au marcat in ambele partide din turul precedent. 1.74 este cota la minim un gol marcat de Alashkert.
  • FCSB a marcat de minim 2 ori in trei din cele patru jocuri oficiale ale sezonului. 1.62 este cota la FCSB peste 1.5 goluri.

⚽ 7. Alashkert – FCSB ponturi pariuri

Eu evit aici pariul pe rezultat final si merg pe un interval de goluri. Cred ca vom vedea cel putin doua reusite pe tabela de scor, de la doua formatii care au aratat bine pe faza de atac in turul precedent.

FCSB porneste mare favorita si la ce calitate are in ofensiva ar trebui sa treaca singura peste limita de goluri. Armenii joaca acasa si ar putea sa puncteze pe tabela, mai ales ca apararea celor de la FCSB nu exceleaza. Imi pare totusi greu de crezut sa ajungem la cinci reusite, mai ales ca vorbim de meciul tur.

De precizat ca cele patru partide jucate de aceste echipe in turul 1 al Europa League s-au incadrat in pariul de mai jos.

Bmg
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Procentaj: 54.1%
Castigate: 20/37

Aalashkert - FCSB
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.52Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here