Alaves – Atletico Madrid ponturi pariuri 25.09.2021

Scris de chiriladavid2524/09/2021

Dupa ce a jucat cu penultima clasata in runda intermediara, Atletico Madrid va juca si cu ultima clasata in aceasta runda cu numarul 7 de La Liga, mai precis, cu Deportivo Alaves. Meciul va avea loc pe „Estadio Mendizorrotza” din Vitoria-Gasteiz si va incepe de la ora 15:00.

⚽ 1. Alaves.

E ultima clasata din Spania, impartind ultima pozitie cu Getafe, ambele fiind fara punct luat pana acum. Are 1 singur gol marcate si nu mai putin de 11 primite, pierzand pana acum cu Real Madrid, Mallorca, Valencia, Osasuna si Espanyol, cota la NGG fiind 1.58 la 888 Sport.

Vine dupa infrangerea din runda intermediara, cu Espanyol, scor 1:0, meci in care gazdele au avut 2 goluri anulate in primul mitan, castigand pana la urma dintr-o lovitura de la 11 metri. Lejeune, Javi Lopez, Edgar Méndez si Pere Pons sunt accidentatii formatiei gazda.

⚽ 2. Atletico Madrid.

E ultima clasata din Spania, impartind ultima pozitie cu Getafe, ambele fiind fara punct luat pana acum. Are 1 singur gol marcate si nu mai putin de 11 primite, pierzand pana acum cu Real Madrid, Mallorca, Valencia, Osasuna si Espanyol.

Vine dupa infrangerea din runda intermediara, cu Espanyol, scor 1:0, meci in care gazdele au avut 2 goluri anulate in primul mitan, castigand pana la urma dintr-o lovitura de la 11 metri. Lejeune, Javi Lopez, Edgar Méndez si Pere Pons sunt accidentatii formatiei gazda.

⚽ 3. Intalniri directe.

4 victorii are Atletico Madrid in precedentele 5 intalniri directe, venind dupa 3 succese la rand in fata acestui adversar. In sezonul precedent, Atletico Madrid s-a impus in deplasare cu scorul de 2:1 si cu 1:0 pe teren propriu, acest meci fiind astfel unul de pronostic 1X2.

⚽ 4. Alaves – Atletico Madrid echipe probabile:

Alaves (4-4-2): Pacheco; Duarte, Laguardia, Miazga, Navarro; Rioja, Pina, Moya, Martin; Sylla, Joselu.
Atletico Madrid (4-2-3-1): Oblak; Lodi, Gimenez, Savic, Trippier; Llorente, Herrera; Carrasco, Griezmann, Correa; Luis Suarez.

⚽ 5. Alaves – Atletico Madrid cote pariuri

Toate cele 3 meciuri disputate de Atletico in deplasare au fost cu 3 goluri marcate, 2.23 e cota la 3+.

Insa un pariu cu o cota usor mai buna si chiar mai interesant e cel pe victorie Atletico si Atletico echipa cu cele mai multe cornere, cota 2.38.

⚽ 6. Alaves – Atletico Madrid ponturi pariuri

Alaves – Atletico Madrid ponturi pariuri

Cum-necum, Atletico Madrid a reusit sa se impuna in deplasarea precedenta si e clar ca va fi montata sa castige si acest joc, jucand cu ultima clasata, 6 puncte din deplasare cu ultimele 2 formatii fiind absolut necesare pentru a tine aproape de liderul Real Madrid.

Iar Real Madrid pare ca nu are rival in Spania si astfel le va fi foarte greu rivalilor alb-rosii sa tina aproape de ei, fiecare punct pierdut putand fi decisiv, mai ales la cum a inceput Real Madrid acest sezon.

In deplasare, Atletico Madrid are 3 victorii din tot atatea partide, toate cele 3 victorii venind cu acelasi scor, 2:1, ceea ce inseamna ca atleti au forta de a marca in orice joc de pe teren propriu minim 2 goluri, suficient pentru a se impune.
Alaves – Atletico Madrid
Pronostic: 
victorie Atletico Madrid
Cota: 
1.60 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
CÂȘTIGATE
18 din 26
PROCENTAJ
69%
UNITĂȚI
+843
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: