Alaves – Atletico Madrid ponturi pariuri 03.01.2021

Scris de chiriladavid2502/01/2021

„Estadio Mendizorrotza” din Vitoria-Gasteiz va gazdui confruntarea din cadrul rundei cu numarul 17 de Spania La Liga, dintre Deportivo Alaves si Atletico Madrid. Partida va incepe de la ora 17:15, urmand a fi transmis de programele DigiSport 4, TelekomSport 4 si LookSport 3.

⚽ 1. Alaves.

Se afla pe pozitia a 13-a, avand 18 puncte, fiind la egalitate de puncte cu Athletic Bilbao si Levante. Are 1 victorie, 2 remize si 2 infrangeri in ultimele 5 runde, remizand in ultimul meci, 1:1, in deplasare cu Osasuna.

A jucat in superioritate numerica cu Osasuna, inca din minutul 8, ajungand sa fie formatia condusa, incasand gol in minutul 67, golul egalarii fiind semant de Lucas Perez in minutul 75. Tomas Pina e suspendat pentru acest joc, in timp ce Rodrigo Ely si Pere Pons sunt accidentati.

⚽ 2. Atletico Madrid.

Este liderul campionatului, avand 35 de puncte, cu 2 puncte mai mult decat Real Madrid, formatie care are doua meciuri mai multdisputate.

Are 11 victorii in 14 meciuri, venind dupa 3 succese la rand in campionat, castigand in precedenta runda, 1:0, acasa cu Getafe. Luis Suarez a marcat unicul gol al partidei cu Getafe, inscriind cu o lovitura de cap de pe la 14 metri.

Kieran Trippier si Stefan Savic sunt suspendati, in timp ce Hector Herrera e accidentat.

⚽ 3. Intalniri directe

Nu mai putin de 4 victorii are Atletico Madrid in precedentele 5 intalniri directe, 1 singur meci incheindu-se la egalitate, cel din turul sezonului precedent, la Vitoria-Gasteiz, scor 1:1. In returul sezonului precedent, Atletico Madrid s-a impus acasa cu scorul de 2:1.

⚽ 4. Alaves – Atletico Madrid echipe probabile:

Alaves (4-4-2): Pacheco; Duarte, Lejeune, Laguardia, Navarro; Rioja, Garcia, Battaglia, Mendez; Joselu, Perez.
Atletico Madrid (3-4-3): Oblak; Hermoso, Felipe, Gimenez; Carrasco, Llorente, Koke, Vrsaljko; Lemar, Suarez, Felix.

⚽ 5. Alaves – Atletico Madrid cote pariuri

Unibet ofera la acest joc multe pariuri speciale, un pariu special foarte interesant fiind cel pe assist Joao Felix, la o cota 4.50.

Unibet e o agentie online despre care poti afla ce opinii au cei care au jucat la ea citind articolul Pareri Unibet.

⚽ 6. Alaves – Atletico Madrid ponturi pariuri

Alaves – Atletico Madrid ponturi pariuri

Am vazut o buna parte din precedentul meci al lui Alaves, iar acestia nu au fost deloc convingatori, nereusind sa marcheze in superioritate numerica timp de mai bine de 60 de minute, o contraperformanta din orice unghi ar fi privit.

Asadar, ar trebui sa fie un meci la indemana oaspetilor, Atletico Madrid mergand foarte bine pana acum, fiind principala candidata la castigarea campionatului, doar Real Madrid avand sanse reale de a ii interzice acest vis.

4 victorii are Atletico Madrid in precedentele 5 meciuri din deplasare, atleti impunandu-se in precedentul meci de pe teren strain, 2:0, cu Real Sociedad, formatie mult mai tare ca Alaves.
Alaves – Atletico Madrid
Pronostic: 
victorie Atletico Madrid
Cota: 
1.61 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
CÂȘTIGATE
21 din 39
PROCENTAJ
54%
UNITĂȚI
+644
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: