Alaves – Mallorca ponturi pariuri 21.08.2021

Scris de Johnny20/08/2021


Estadio de Mendizorozza din Vitoria-Gasteiz va fi in aceasta dupa amiaza gazda meciului dintre Alaves si Mallorca. Cele doua echipe se vor intalni cu incepere de la ora 18:00, iar partida conteaza pentru runda cu numarul 2 din La Liga.

⚽ 1. Alaves.

A avut parte de o misiune foarte dificila in prima etapa si a gazduit-o pe Real Madrid. A fost invinsa categoric, scor 1-4, la finalul unui meci in care a avut o prestatie catastrofala din punct de vedere defensiv. Linia de aparare a cedat in a doua repriza, asta dupa ce in primul mitan s-a tinut foarte bine.

Ii va fi foarte dificil sa se mentina in La Liga in acest sezon. Sa nu uitam ca in stagiunea precedenta a avut evolutii modeste si a avut emotii pana prin ultimele etape in privinta salvarii de la retrogradare. Dupa prima etapa e clar ca Javi Calleja trebuie sa lucreze mai mult la jocul defensiv al echipei sale.

Nici pentru acest meci nu exista probleme de efectiv. E interesant de vazuta daca vor fi efectuate modificari in primul 11 fata de partida cu Real.

⚽ 2. Mallorca.

A facut un joc bun la revenirea pe prima scena a fotbalului iberic. A intalnit-o in prima etapa pe Betis si a scos un rezultat de egalitate acasa, scor 1-1. A avut avantaj pe tabela la finalul primelor 45 de minute, insa in a doua repriza a avut ghinionul ca Manolo Reina sa-si bage mingea in propria poarta.

E o grupare care sta foarte bine in propria jumatate de teren, iar acest lucru s-a vazut si in sezonul trecut. Are in general multe meciuri de sub 2.5 goluri, iar un astfel de pont merita jucat si azi chiar daca nu e pontul zilei pariuri. Desi nu intalneste o adversara puternica, ma astept sa fie foarte precauta in prima deplasare a sezonului.

Jaume Costa nu poate sa-si faca debutul la noua sa echipa nici astazi, fiind in continuare accidentat. Antonio Sanchez are si el probleme medicale si va rata acest meci.

⚽ 3. Alaves – Mallorca intalniri directe.

Cele doua echipe s-au intalnit ultima data in urma cu doua sezoane. Atunci fiecare echipa s-a impus in meciul jucat pe teren propriu.

⚽ 4. Alaves – Mallorca echipe probabile.

Alaves (4-2-3-1): Pacheco – Navarro, Lejeune, Laguardia, Duarte – Pina, Moya – Rioja, Garcia, Mendez – Joselu.
Mallorca (4-3-3): Reina – Maffeo, Valjent, Raillo, Olivan – Baba, Sevilla, Galarreta – Mboula, A Rodriguez, D Rodriguez.

⚽ 5. Alaves – Mallorca cote pariuri.

Netbet pariuri vine cu o cota de 2.30 la DNB 2. Pentru mai multe cornere Alaves cota e de 1.95.

⚽ 6. Alaves – Mallorca ponturi pariuri.

Alaves – Mallorca ponturi pariuri

Nu prea cred ca acest meci are potentialul de a fi unul cu multe goluri. Dimpotriva, se intalnesc doua echipe care si in sezonul trecut au avut foarte multe partide de sub 2.5 goluri. Sigur, Alaves s-a prezentat slab din punct de vedere defensiv in partida cu Real, insa de data aceasta are in fata o nou-promovata care nici macar in esalonul secund n-a reusit sa inscrie multe goluri in deplasare.

Mallorca vine clar in aceasta deplasare cu gandul de a se apara. Alaves va fi echipa care trebuie sa preia initiativa, insa ea nu arata prea bine pe atacul pozitional si prefera sa joace pe contre. Cred ca vom avea parte de un joc foarte incalcit, cu multe greseli la constructie, de aceea mizez cu incredere pe under.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Alaves – Mallorca
Pronostic: 
Sub 2.5 goluri
Cota: 
1.57 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: