Alaves – Valencia ponturi pariuri 22.11.2020

Scris de Zamfi22/11/2020

Duminica seara, cu incepere de la ora 22:00 pe Estadio Mendizorrotza se va disputa partida dintre Alaves si Valencia si va fi arbitrata de centralul Santiago Jaime Latre. Duelul va putea fi urmarit in transmisiune directa pe Digi Sport 3, Look Sport sau Telekom Sport.

V-am pregatit un pont ce include doar echipa oaspete, care poate fi combinat si cu alte pronosticuri ale colegilor mei.

Alaves–Valencia-22112020-cote

⚽ 1. Alaves.

Trupa lui Pablo Machin ocupa pozitia a 15-a dupa 9 runde disputate, in care a marcat de 7 ori si a primit 10 goluri, obtinand 9 puncte, fiind la egalitate cu Bilbao si Eibar, 5 dintre puncte fiind reusite pe teren propriu, dar o prestatie modesta in compartiment defensiv cu doar 2 goluri marcate.

Mijlocasul Edgar Mendez nu va putea evolua in aceasta partida pentru ca incasat un cartonas rosu in partida trecuta de la Levante. Un alt absent este Pere Pons, acesta fiind accidentat de mai multe etape.

Moralul formatiei este excelent dupa ultimele rezulatate in care a reusit victoria in partida de la Valladolid, dar si remizele cu Barcelona si Levante. Asadar, 5 puncte obtinute in ultimele 3 runde pentru Alaves, care va intalni un adversat mult mai titrat.

⚽ 2. Valencia.

Formatia de pe Mestallia, se deplaseaza la Alaves dupa un succes convingator, scor 4-1 pe teren propriu contra lui Real Madrid in care a avut 3 penalty-uri, toate executate de mijlocasul Carlos Soler.

Patru partide consecutive in care Valencia a inregistrat rezultate de tipul GG3+, dintre acestea doua fiind infrangeri, o remiza si o victorie. Principalii marcatoi sunt Soler cu 4 reusite, toate din lovitura de la 11 metri, dar si Gomez cu 3 goluri marcate, dar acesta din urma nu va evolua in confruntarea de la Alaves.

Nu se descurca deloc bine pe teren strain, in cele 4 jocuri disputate in afara propriei arene Valencia a obtinut doar 3 puncte, dupa victoria scor 1-0 in deplasarea de la Sociedad.

⚽ 3. Intalniri directe

Confruntarile dintre cele doua formatii au fost extrem de interesante, 10 GG-uri consecutive, in 9 dintre acestea fiind marcate cel putin 3 goluri. Ultima partida de pe terenul lui Alaves s-a terminat la egalitate scor 1-1.

⚽ 4. Alaves – Valencia echipe probabile

Alaves (4-4-2): Pacheco – Laguardia, Duarte, Ely, Aguirregabiria – Battaglia, Rioja, Sainz, Pina – Joselu, Martinez.

Valencia (4-5-1): Sanchez – Wass, Gaya, Paulista, Gauillamon – Lee, Musah, Racic, Soler, Cheryshev – Vallejo.

⚽ 5. Alaves – Valencia cote pariuri

Alaves Valencia Cote 22112020

6. Alaves – Valencia ponturi pariuri

Alaves – Valencia ponturi pariuri

Initial am vrut sa ma axez pe un pronostic de goluri, dar am observat un detaliu care pare sa devina obisnuinta la Alaves. In ultimele 5 partide disputate in La Liga de formatia lui Pablo Machin, echipa pe care a intalnit-o a avut cel putin 4 cornere, iar acesta este si pontul pe care m-am bazat, ca Valencia sa primeasca peste 3.5 cornere. Din punctul meu de vedere, Valencia fiind echipa mai valoroasa, cred ca o sa atace poarta aparata de Pacheco inca din primele minute, iar de aici sa rezulte loviturile de la coltul terenului. In ultimele 2 deplasari, Valencia a avut 7 cornere, impotriva lui Elche si Villareal.
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Alaves – Valencia
Pronostic: 
oaspetii peste 3.5 cornere
Cota: 
1.51

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: