Albania – Anglia ponturi pariuri 28.03.2021

Scris de chiriladavid2527/03/2021

Intr-o grupa foarte complicata, Albania si Anglia se intalnesc intr-un meci foarte important in economia calificarii la Campionatul Mondial, la Tira, dupa ce Stadionul „Loro-Boriçi” din Shkodër nu reprezenta o locatie sigura. Partida va incepe de la ora 19:00, urmand a conta pentru runda a 2-a a fazei grupelor de calificare la Cupa Mondiala.

⚽ 1. Albania.

Nu e calificata la turneul final din vara, acest lucru reprezentand un esec pentru acestia, deoarece au fost prezenti Euro 2016. A termina doar pe 4 campania de calificari la Euro, intr-o grupa cu Moldova, Andorra, Islanda, Turcia si Franta.

A reusit insa sa promoveze in Liga B a Ligii Natiunilor, castigandu-si grupa, una cu Belarus, Lituania si Kazakhstan. In aceasta grupa, a inceput cu o victorie, 1:0 in fata Andorrei, un meci cu 8 cartonase galbene, 5 luate de albanezi.

⚽ 2. Anglia.

E deja la conducerea acestei grupe, Grupa I de calificare la Campionatul Mondial, castigand in primul joc din grupa, 5:0, cu San Marino. A jucat acasa cu cea mai slaba echipa din zona europeana, pe Wembley, facand un meci destul de slab, 5:0 in fata lui San Marino nefiind un rezultat prea bun.

A fost insa o partida in care Southgate a facut 4 schimbari la pauza si in care i-a lasat pe banca tot meciul pe Shaw, Rice, Maguire sau Harry Kane, jucatori care au sanse bune sa inceapa titluari acest meci.

⚽ 3. Intalniri directe.

In campania de calificari la Mondialul din 2002 s-au intalnit ultima data cele doua selectioante, Anglia castigand in deplasare, scor 3:1 si acasa cu scorul de 2:0.

⚽ 4. Albania – Anglia echipe probabile:

Albania (3-5-2): Berisha; Kumbulla, Ismaijli, Djimsiti; Lejani, Gjasula, Bare, Memushaj, Hysaj; Manaj, Cikalleshi.

⚽ 5. Albania – Anglia cote pariuri

1.81 e cota la Fortuna pentru peste 2.5 goluri in acest meci, in timp ce pentru 2 si 2.5+ cota e de 1.99.

Pentru mai multe pronosticuri pariuri Campionatul Mondial te invit sa descoperi ce ponturi au dat colegii mei la celelalte meciuri din preliminarii.

⚽ 6. Albania – Anglia ponturi pariuri

Albania – Anglia ponturi pariuri

Cred ca Anglia se va simti destul de bine in aceasta deplasare si ca se va impune la minim 2 goluri diferenta, in deplasare englezii obtinand cateva rezultate notabile in ultimii 2 ani de zile, 5:1 cu Muntenegru, 6:0 cu Bulgaria si 4:0 cu Kosovo.

Albania e intr-adevar o selectionata superioara celor enumerate si invinse de Anglia in ultimii 2 ani, insa acest lucru nu poate decat sa ii motiveze si mai tare pe jucatorii Albionului sa se impuna cat mai categoric in acest meci.

Iar cum meciul cu San Marino nu se poate spune ca a fost unul reusit, lumea de la Anglia ceva mai mult decat au oferit la acel joc, Albania venind la randul ei dupa un meci slab, o victorie cu 1:0 in fata Andorrei.
Albania – Anglia
Pronostic: 
Anglia -1 handicap
Cota: 
1.95 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
14 din 21
PROCENTAJ
67%
UNITĂȚI
+445
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: