Albania – San Marino ponturi pariuri 08.09.2021

Scris de Zamfi08/09/2021

Albania va intalni San Marino miercuri de la ora 21:45 pe Air Albania Stadium din Tirana in cadrul grupei I a preliminariilor Campionatului Mondial. Partida va fi arbitrata la centru de elvetianul L. Fahndrich si ma astept la spectacol din partea gazdelor care pot urca pe locul secund dupa aceasta runda.

Albania

Se afla pe locul al treilea in grupa la doar un punct in spatele Poloniei care insa are un meci foarte greu pe teren propriu contra Angliei. A acumulat 9 puncte cu un golaveraj usor negativ (5:6). Pe teren propriu a inregistrat o victorie si o infrangere, pierzand in fata Angliei si invingand Ungaria.

Fundasul Marash Kumbulla este un tanar fundas albanez care evolueaza pentru echipa italiana AS Roma si pare sa fie unul dintre cei mai valorosi jucatori ai Albaniei. Berat Djimsiti este o certitudine de multi ani pentru Albania dar si pentru echipa sa de club, Atalanta. Compartimentul defensiv este completat de Adrian Ismajli, jucator de 24 de ani ce evolueaza pentru Empoli.

San Marino

Se afla pe pozitia 156 in clasamentul FIFA pe Natiuni, fiind una dintre cele mai slabe nationale de fotbal ale Europei. Are zero puncte si un golaveraj dezastros cu 19 goluri primite si doar unul marcat.

Singurul gol a fost inscris in ultima runda contra Poloniei, scor 1-7, marcat de Nicola Nanni, jucator in liga a III a italiana la Lucchese.

Compartimentul defensiv este extrem de limitat, San Marino fiind invinsa chiar si de Andorra, o alta selectionata cu jucatori mediocrii.

Intalniri directe

S-au jucat 3 partide intre cele doua selectionate, toate fiind castigate de Albania, care a reusit sa termine fara gol primit. In partida tur din San Marino, Albania s-a impus gratie golurilor inscrise in repriza secunda de Manaj si Uzuni.

Un gol marcat de Uzuni are cota mica si poate fi pariul zilei in cadrul acestei runde a preliminariilor Cupei Mondiale.

Albania – San Marino echipe probabile

Albania (3-4-2-1): Berisha – Ismajli, Djimsiti, Kumbulla – Hysaj, Bare, Gjasula, Trashi – Abrashi, Manaj – Cikalleshi.

San Marino (3-5-2): Benedettini – D.Addario, Fabbri, Brolli, Rosii, Grandoni – Lunadei, Golinucci, Mularoni – Nanni, Vitaioli.

Albania – San Marino cote pariuri

Pe platforma operatorului online Efortuna avem o cota de 1.78 pentru cel putin 4 goluri inscrise. Tot pe aceasta casa de pariuri pentru selectia X pauza/ 1 final cota este de 4.85.

Albania – San Marino ponturi pariuri

Albania – San Marino ponturi pariuri

Selectionata Albaniei este mult mai valoroasa decat cea din San Marino si ma astept sa fie spectacol in acest duel, insa cred ca golurile vor veni in repriza secunda, asa cum s-a intamplat si in partida tur.

San Marino alcatuieste o formatie modesta care nu poate emite pretentii la castigarea vreunei partide si este o performanta uriasa faptul ca au reusit sa marcheze un gol in poarta Poloniei. Albanezii au un moral excelent dupa victoria din runda precedenta contra Ungariei, iar cu o victorie in fata celor din San Marino, cumulat cu o infrangere a Poloniei impotriva Angliei, pot urma pe locul secund.

In opinia mea cele mai multe goluri se vor marca in a doua jumatate a intalnirii, cota la majoritatea caselor de pariuri fiind una excelenta.
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Albania – San Marino
Pronostic: 
Cele mai multe goluri in repriza secunda
Cota: 
2.00 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: