Carlos Alcaraz – Richard Gasquet ponturi 25.07.2021

Scris de Tennis.tipster.9225/07/2021

Noua speranta a tenisului spaniol, Carlos Alcaraz s-a calificat in prima finala ATP din cariera, pe zgura de la Umag, Croatia, unde il va intalni pe veteranul francez Richard Gasquet, aflat la prima finala in ultimele 3 sezoane. Meciul dintre cei doi este programat duminica, incepand cu ora 21:00.

1. Carlos Alcaraz

Jucatorul din Spania, in varsta de doar 18 de ani, ocupa in prezent locul 73 in clasamentul ATP, fiind cel mai tanar finalist intr-un turneu ATP din 2008 incoace.

Este noua speranta a Spaniei de a deveni lider mondial in urma retragerii lui Rafael Nadal, tenisul sau fiind unul extrem de spectaculos si de consistent, in special pe zgura.

In turneul de la Umag a cedat doua seturi in cele 4 meciuri, invingandu-i pe parcurs pe Filip Krajinovic sau Albert Ramos, jucatori de renume in circuit.

2. Richard Gasquet

Jucatorul din Franta, ajuns la 35 de ani, ocupa in prezent locul al 59-lea in clasamentul ATP, fiind intr-un usor regres al carierei in ultimele sezoane.

In acest an nu a mai obtinut niciun rezultat notabil, atingand de cateva ori faza sferturilor de finala in turnee de 250 de puncte.

Insa in acest turneu, tenisul lui Richard Gasquet a aratat exceptional, extrem de spectaculos, pierzand un singur set in cele 3 meciuri, impotriva lui Daniel Altmaier in semifinale.

3. Intâlniri directe

Cei doi jucatori nu s-au intalnit pana acum in circuit, urmand sa aiba loc prima confruntare directa.

4. Cote pariuri

Carlos Alcaraz porneste cu prima sansa in acest meci, iar pentru un meci incheiat in 2 seturi in favoarea jucatorului din Spania avem cota 1.88.
Meciul din semifinala a lui Richard Gasquet a fost extrem de disputat, iar pentru ca finala sa fie decisa cu mai mult de 21.5 game-uri avem o cota de 1.85.

5. Carlos Alcaraz – Richard Gasquet ponturi pariuri

Carlos Alcaraz – Richard Gasquet ponturi pariuri

Richard Gasquet a avut parte de un meci foarte disputat in semifinale impotriva lui Daniel Altmaier, resimtindu-se fizic vizibil la finalul partidei, in timp ce Carlos Alcaraz, la doar 18 ani, pare extrem de bine pregatit, atat fizic, cat si a consistentei in joc. Chiar daca a facut un turneu excelent, calificandu-se in prima finala ATP dupa o pauza de 3 ani, nu il vad pe Richard Gasquet rezistand in schimburile de mingi agresive impuse de Carlos Alcaraz, urmand ca ibericul sa isi treaca fara prea mari probleme primul turneu ATP in palmares.
Carlos Alcaraz – Richard Gasquet
Pronostic: 
Carlos Alcaraz -3.5 game-uri
Cota: 
1.70 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
CÂȘTIGATE
18 din 26
PROCENTAJ
69%
UNITĂȚI
+843
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: