Carlos Alcaraz – Tommy Paul ponturi pariuri 09.07.2024

Scris de adrian198109/07/2024
1
1.22
X
0.00
2
4.30
Carlos Alcaraz
Tommy Paul
COTA PONT
1.75

Campionul de anul trecut de la Wimbledon, Carlos Alcaraz vizeaza reconfirmarea trofeului si in acest an iar in sferturi il va intalni pe americanul Tommy Paul.

Meciul care se anunta extrem de interesant este programat pentru ora 16:15 si va fi transmis in direct pe Eurosport si pe aplicatia Max.

Carlos Alcaraz

Alcaraz este pe locul 3 in lume in prezent dar are de aparat titlul de anul trecut castigat aici la Wimbledon si pana acum a aratat ca este in forma.

Inainte de Wimbledon, spaniolul a jucat la Londra dar a fost invins in optimi de Draper, spre deosebire de anul trecut cand venea la Wimbledon cu trofeul de la Londra in buzunar.

Pentru un loc in sferturi, Carlos a castigat cu Lajal, Vukic, Tiafoe si Humbert, cel mai dificil meci fiind cu Tiafoe pe care a reusit sa-l invinga in 5 seturi.

Tommy Paul

Paul are un sezon excelent, multe turnee in care a jucat foarte bine l-au propulsat pana pe locul 13 in lume si 2 trofee cucerite in acest an, unul pe hard si unul pe iarba.

Pe iarba a castigat la Londra chiar inainte de Wimbledon, turneu la care a fost si Alcaraz, americanul a cedat un singur set in acea saptamana (cu Draper) in 5 meciuri.

La Wimbledon a inceput mai greu cu 2 meciuri mai dificile castigate la Martinez si Virtanen dar apoi s-a impus cu 3-0 la seturi in fata lui Bublik si Bautista.

Intalniri directe Alcaraz - Paul

Este egalitate 2-2 in intalnirile directe, toate meciurile s-au disputat pe hard in 2022 si 2023 iar 3 dintre ele au avut nevoie de set decisiv.

Cote pariuri Alcaraz - Paul

Alcaraz este cotat cu prima sansa de casele de pariuri, spaniolul are o cota de doar 1.22 la victorie, in timp ce un succes reusit de Tommy Paul ar fi o mare surpriza rasplatita cu o cota pe masura de 4.30.

Casele de pariuri ofera si cote speciale la Alcaraz - Paul, sunt disponibile pariuri pe asi, duble greseli, breakuri si serviciu.

Un astfel de pariu special care ar putea fi incercat este ca cel mai rapid serviciu reusit de Tommy Paul sa aiba peste 210.5 km/h, cota oferita fiind 1.83.

Carlos Alcaraz – Tommy Paul ponturi pariuri

Il vad mare favorit pe Alcaraz, cred ca spaniolul are atata ambitie este excelent pregatit fizic si are si toate armele in bagaj sa castige cu Tommy Paul.

dar asta nu inseamna ca meciul va fi usor, Paul s-a prezentat excelent pe iarba si mai ales la retur a fost la inaltime reusind sa le faca breakuri unor jucatori cu serviciu grozav precum Draper, Korda sau Bublik.

In 3 din cele 4 meciuri directe cu Alcaraz, Paul a reusit sa-i faca spaniolului cate 4 breakuri asta in conditiile unui meci de 2 din 3.

Sigur, acum se joaca pe iarba dar meciul poate fi lung, de 4 sau 5 seturi si cred ca sunt sanse bune ca Alcaraz sa-si piarda de 2 ori serviciul.
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Carlos Alcaraz – Tommy Paul
Pronostic: 
Paul peste 1.5 breakuri
Cota: 
1.75
ponturi pe telefon
PRIMEȘTE PONTURI DIRECT PE TELEFON!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
sleepwalkR
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
30 din 44
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+944
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: