Alex De Minaur – Stefanos Tsitsipas ponturi 14.10.2021

0

Unul dintre favoritii turneului, grecul Stefanos Tsitsipas, il va intalni in optimile de finala ale turneului din desertul californian de la Indian Wells pe australianul Alex De Minaur, o prezenta usor surprinzatoare, tinand cont de forma sa din ultima perioada. Duelul dintre cei doi este programat joi, in jurul orei 04:00 si va putea fi urmarit in direct pe Eurosport 2 sau pe aplicatia Eurosport Player.

1. Alex De Minaur

Jucatorul din Australia, in varsta de 22 de ani, ocupa in prezent locul al 27-lea in clasamentul ATP, fiind intr-o perioada nefasta a carierei.

Inainte de acest turneu, Alex De Minaur a obtinut in singur succes de la turneul de la Wimbledon, desfasurat in luna iunie.

Insa in acest turneu s-a descurcat bine pana in acest moment, castigand ambele partide, atat impotriva lui Aleksander Vukic, cat si a lui Christian Garin, in minimum de seturi.

2. Stefanos Tsitsipas

Jucatorul din Grecia, in varsta de 23 de ani, ocupa in prezent locul al 3-lea in clasamentul ATP, fiind deja un jucator constant de top 5 ATP.

Dupa finala disputata la Roland Garros, Tsitsipas a disputat 2 semifinale de Masters, atat la Toronto, cat si la Cincinnati, in timp ce la US Open a parasit competitia inca din turul al 3-lea.

In competitia de la Indian Wells a revenit in turul precedent de la 0-1 la seturi impotriva lui Fabio Fognini, in timp ce in turul secund l-a invins in minimum de seturi pe ibericul Pedro Portero.

3. Intâlniri directe

Cei doi jucatori s-au intalnit pana acum de 9 ori pana acum, scorul fiind 7-2 in favoarea lui Tsitsipas, ultimul meci direct avand loc in acest an la Barcelona, pe zgura, cand grecul s-a impus cu 2-0 la seturi.

4. Cote pariuri

Ultimul meci direct s-a terminat in minimum de seturi, iar pentru un meci incheiat in 2 seturi in favoarea lui Tsitsipas avem cota 1.50.
Alex De Minaur s-a descurcat bine in primele 2 partide, iar pentru victoria jucatorului din Australia avem o cota de 5.20.

5. Alex De Minaur – Stefanos Tsitsipas ponturi pariuri

Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Procentaj: 52.9%
Castigate: 9/17
Cu un avantaj moral considerabil in urma meciurilor directe si traversand o forma mult mai buna decat adversarul sau, Stefanos Tsitsipas este considerat mare favorit in aceasta partida, iar eu ma astept sa confirme acest statut. Increderea in jocul sau este la cote superioare adversarului sau, care pana la acest turneu a suferit o serie lunga de infrangeri consecutive. Diferenta in aceste momente este mare intre cei doi protagonisti, iar eu aleg ca pronostic o victorie facila pentru grec, in minimum de seturi, fiind unul dintre favoritii principali la castigarea trofeului.

Alex De Minaur - Stefanos Tsitsipas
Pronostic: Stefanos Tsitsipas 2-0 Cota: 1.50

Click aici pentru a paria acest pronostic
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Procentaj: 64.1%
Castigate: 50/78
O limita foarte sus in opinia mea, asta pentru ca in cele mai recente meciuri dintre cei doi numarul de asi reusiti de ambii jucatori a fost foarte redus: 5 in meciul pe hard de la ATP Cup si 6 in meciul pe zgura de la Barcelona.

Ma astept la un meci pe care-l va controla grecul Tsitsipas, probabil acesta va castiga in minim de seturi si la cum au servit cei doi pana acum sansele ca in acest meci sa se serveasca peste 11 asi sunt minime in opinia mea.

Din punct de vedere statistic, meciurile lui Tsitsipas s-au incheiat totalizand: 7 asi cu Martinez si 11 asi cu Fognini in 3 seturi iar meciurile lui De Minaur: 12 asi cu Vukic si 2 asi cu Garin.

Alex De Minaur - Stefanos Tsitsipas
Pronostic: sub 11.5 asi Cota: 1.63

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
50 din 78 64% +883.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here