Alexander Zverev – Gael Monfils ponturi 14.10.2021

0

Alexander Zverev este unul dintre cei mai in forma jucatori din acest moment circuitul ATP si acum are posibilitatea de a-si trece in palmares prima victorie directa impotriva francezului Gael Monfils, intr-un meci care va avea loc joi dimineata, in jurul orei 05:30. Partida va putea fi urmarita in direct pe Eurosport 2 sau prin intermediul aplicatiei Eurosport Player.

1. Alexander Zverev

Jucatorul din Germania, in varsta de 24 de ani, ocupa in prezent locul 4 in clasamentul ATP, cea mai buna clasare fiind locul al 3-lea, ocupat in 2019.

Cea mai importanta performanta a carierei a fost titlul olimpic castigat la Tokyo, pefromanta urmata de victoria de la Cincinnati si de semifinala de la US Open.

In turneul de la Indian Wells i-a invins pe tanarul american Jenson Brooksby, cu 2-1 la seturi, respectiv pe Andy Murray, in minimum de seturi.

2. Gael Monfils

Jucatorul din Franta, ajuns la 35 de ani, se afla intr-o crestere vizibila de forma, ajungand in prezent pe locul al 18-lea in clasamentul ATP.

A venit la Indian Wells dupa un turneu excelent la Sofia, pe hard indoor, turneu in care a ajuns pana in ultimul act, fiind insa invins de Jannik Sinner.

In desertul american nu a pierdut niciun set, invingandu-i pe italianul Gianluca Mager, respectiv pe sud-africanul Kevin Anderson.

3. Intâlniri directe

Cei doi jucatori s-au intalnit pana acum de 3 ori, toate intalnirile fiind castigate de Gael Monfils, insa acestea au avut loc in urma cu 4-5 ani, perioada in care Zverev era un tanar adolescent.

4. Cote pariuri

Pentru o victorie a lui Alexander Zverev în acest meci cu 2-0 la seturi , avem cota 1.57.
Gael Monfils nu a pierdut niciun set in acest turneu, iar pentru un succes al francezului avem o cota de 4.70.

5. Alexander Zverev – Gael Monfils ponturi pariuri

Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Procentaj: 52.9%
Castigate: 9/17
Desi este fara set pierdut in acest turneu, Gael Monfils nu a intalnit jucatori de nivelul lui Alexander Zverev. Jocul germanului este unul plin de incredere in aceasta parte a sezonului, fiind deseori de neinvins in circuit. Precum in finala de la Sofia cand nu i-a putut rezista lui Jannik Sinner, consider ca si germanul va domina cu multa autoritate aceasta partida si se va impune usor, in minimum de seturi, avand o consistenta in joc mult superioara adversarului sau.

Alexander Zverev - Gael Monfils
Pronostic: Alexander Zverev 2-0 Cota: 1.57

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
50 din 78 64% +883.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here