Cadantu – Pliskova pronosticuri 16.07.2019

0

Invinsa in ultimul tur de calificare de chinezoaica Xu, Alexandra Cadantu a beneificiat de o pozitie de Luky Looser pentru a accede pe tabloul principal de concurs, unde va avea parte de un meci foarte dificil impotriva Krystinei Pliskova, din Cehia. Meciul va avea loc in jurul orei 13:30 si va putea fi urmarit in direct pe Digisport.

Cadantu-Pliskova-16072019

@hawtceleb

?1. Alexandra Cadantu

Jucatoarea romanca in varsta de 29 de ani ocupa in prezent locul 214 in clasamentul WTA in acest moment, cea mai buna clasare a carierei fiind locul 59 in 2014.

In ultimele sezoane a luat parte doar in turnee de nivel ITF, in special pe zgura, tenisul sau nemaifiind la cel mai inalt nivel.

In acest turneu a reusit 2 victorii in meciurile de calificare, fiind invinsa in ultimul dintre acestea de chinezoaica Xu, insa a beneficiat de o retragere de pe tabloul principal si s-a calificat.

?2. Krystina Pliskova

Sora geamana a Karolinei Pliskova se afla in prezent pe locul 92 in clasamentul WTA, cea mai buna clasare fiind locul 35, in 2017.

Sezonul 2019 a fost unul decent pana in acest moment, cu prestatii solide, pe zgura evidentindu-se in turneul de zgura de la Lugano, unde a ajuns pana in semifinale.

In ultima perioada a reusit un turneu excelent pe iarba de la Birmingham, unde a atins faza sferturilor de finala, avand un serviciu excelent, care o avantajeaza pe o astfel de suprafata.

? 3. Intalniri directe

Cele doua jucatoare s-au intalnit pana acum in circuit o singura data, in calificarile turneului de anul trecut de la Birmingham, unde Pliskova s-a impus cu 2-0 la seturi.

? 4. Date statistice

Krystina Pliskova a castigat singurul meci direct in minimum de seturi, 1.73 e cota pentru victoria jucatoarei din Cehia cu 2-0.
Primul set din meciul direct a fost dezechilibrat, 1.60 e cota pentru un prim set cu mai putin de 9.5 game-uri.

? 6. Alexandra Cadantu – Krystina Pliskova ponturi pariuri

Dupa o serie de 3 partide disputate in 2 zile, Alexandra Cadantu se va resimti din punct de vedere fizic, iar Krystina Pliskova este o jucatoare experimentata care va profita de orice oportunitate ivita. Mizez astfel pe un meci controlat de jucatoare din Cehia si pe victoria acesteia in minimum de seturi, urmand ca aceasta sa domine schimburile de mingi din spatele terenului si sa se impune fara prea mari probleme.


A. Cadantu - Kr. Pliskova
Pronostic: 0-2Cota: 1.73Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
18 din 3256%+200.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here