Ekaterina Alexandrova – Irina Begu ponturi 22.08.2021

0

Irina Begu are parte de un debut dificil in turneul de la Cleveland, aflat la editia inaugurala, urmand sa o intalneasca pe rusoaica Ekaterina Alexandrova, o jucatoare experimentanta in circuit. Meciul este programat duminica, incepand cu ora 19:00, urmand sa fie transmis in direct pe canalele Digisport.

1. Ekaterina Alexandrova

Jucatoarea din Rusia, in varsta de 26 de ani, ocupa in prezent locul 34 in clasamentul WTA, cea mai buna clasare fiind locul al 25-lea, ocupat in aceasta perioada a anului trecut.

Pana in acest moment, sezonul Ekaterinei Alexandrova nu a fost unul foarte consistent, oprindu-se in majoritatea turneelor in sferturile de finala.

Ultimele 2 turnee la care a luat parte au fost la Jocurile Olimpice, invinsa in turul secund, in timp ce la Cincinnati a pierdut in primul tur la Jennifer Brady, in minimum de seturi.

2. Irina Begu

Jucatoarea in Romania, in varsta de 31 de ani, se afla in prezent pe locul 75 in clasamentul WTA, fiind intr-o usoara scadere de forma in ultimele luni.

Cel mai bun rezultat din acest an l-a obtinut la Wimbledon, in mod surprinzator, unde a ajuns pana in turul al 3-lea de concurs.

Dupa acest rezultat, a suferit 2 infrangeri pe zgura, iar la Cincinnati a pierdut in primul tur de calificari, in minimum de seturi, la Leylah Fernandez.

3. Intâlniri directe

Cele doua jucatoare s-au intalnit de 2 ori pana acum, ambele confruntari fiind castigate de Irina Begu, cu 2-1 la seturi, ultima avand insa loc in 2018.

4. Cote pariuri

Ekaterina Alexandrova este favorita la castigarea partidei cu o cota de 1.36, iar o victorie a Irinei Begu poate fi jucata la cota de 3.00.

Un meci care sa se termine in 2 seturi are o cota de 1.53, in timp ce un meci lung, de 3 seturi, are cota 2.40.

5. Ekaterina Alexandrova – Irina Begu ponturi pariuri

Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Procentaj: 57.9%
Castigate: 11/19
Niciuna dintre cele doua jucatoare nu traverseaza o perioada prea buna, insa pe aceasta suprafata rapida, jucatoarea din Rusia porneste cu prima sansa. Irinei ii plac mai mult schimburile lungi ce au loc pe zgura, unde jocul are o viteza mult mai mica. Ma astfel ca rusoaica sa isi treaca in palmares prima victorie directa, pornind cu prima sansa in aceasta confruntare, iar loviturile sale puternice din spatele terenului ar trebui sa faca diferenta, impunandu-se in minimum de seturi.

Ekaterina Alexandrova - Irina Begu
Pronostic: Ekaterina Alexandrova 2-0 Cota: 1.93

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
57 din 87 66% +1253.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here