Alison Riske – Serena Williams ponturi pariuri 09.07.2019

0

Sferturile de finala de la Wimbledon ne aduc marti un duel intre doua jucatoare din SUA, Alison Riske si Serena Williams. Favorita este clara aici. Crezi ca putem asista la o surpriza? Vezi mai jos analiza si pariul pe care eu il recomand. Mai trebuie spus ca ora de start este 15.00.

Riske-Williams-09072019

? 1. Alison Riske

Este una dintre surprizele placute de la Wimbledon, pentru ca nimeni nu se astepta sa o vada in aceasta faza. In optimi a trecut ieri de liderul mondial, Ashleigh Barty, revenind impresionant dupa ce adversara ii luase primul set. Interesant este ca in trei din cele patru partide aici a pierdut primul set.

O gasim pe locul 55 in ierarhia WTA. S-a descurcat excelent pe iarba si inaintea Wimbledonului, a castigat doua din cele trei turnee la care a participat, Surbiton si Hertogenbosch.

? 2. Serena Williams

Pare sa isi fi revenit la forma care a consacrat-o si arata excelent la Wimbledon. A pierdut un singur set pana acum in turneu si totul merge foarte bine. Pare sa isi fi imbunatatit si deplasarea.

In faza optimilor nu a avut emotii cu Carla Suarez Navarro (6:2, 6:2). Mai trecuse pe parcurs de Julia Gergoes, Kaya Juvan si Giulia Gatto-Monticone. Ocupa locul 10 in ierarhia WTA.

? 3. Intalniri directe

Pare de necrezut, dar aceste doua compatrioate nu s-au mai intalnit pana acum.

? 4. Date statistice

Toate meciurile jucate de Alison Riske la Wimbledon s-au terminat cu set decisiv; 2.65 este cota la 3 seturi in meci.
Riske a castigat 14 din ultimele 15 meciuri jucate; 3.75 este cota pentru victorie Alison Riske.
Riske a pierdut primul set in 3 din ultimele 4 meciuri; 1.33 este cota ca Serena Williams sa castige setul 1.

? 6. Alison Riske – Serena Williams ponturi pariuri

Favorita mea este clara aici si astept un succes lejer, in minim de seturi pentru fostul lider mondial. Serena Williams pare sa isi fi revenit la cea mai buna forma, pare sa mai fi slabit si se misca mai bine acum. Serveste minunat, forta loviturilor din spatele terenului ramane extraordinara, asa ca totul o recomanda.

Williams a pierdut un singur set in turneu pana acum si parerea mea este ca jocul sau a crescut de la meci la meci. Chiar nu cred ca Riske ii poate face fata aici.

Bmg
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Procentaj: 51%
Castigate: 26/51

Riske - Williams
Pronostic: 0-2Cota: 1.73Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
21 din 3364%+614.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here