Felix Auger-Alliassime – Daniel Evans ponturi 07.02.2021

Scris de Tennis.tipster.9206/02/2021

O finala usor surprinzatoare va avea loc va avea loc in unul dintre turneele ATP de la Melbourne, intre canadianul Felix Auger Alliassime si britanicul Daniel Evans, meci ce va avea loc duminica dimineata, incepand cu ora 05:00 si care va putea fi urmarit in direct pe Eurosport.

1. Felix Auger Alliassime

Canadianul, favorit numar 3 la startul competitiei, ocupa in prezent locul 21 in clasamentul ATP, la doar 20 de ani.

Canadianul porneste cu prima sansa in acest duel, fiind una dintre cele mai redutabili jucatori pe aceasta suprafata si cel mai probabil mulți pariori vor risca și unul din ponturile tenis care va fi jucat destul de des va fi 2-0 la seturi pentru Felix Alliassime.

Felix Alliassime a castigat patru meciuri in acest turneu, iar cele mai mari probleme le-a intampinat in sferturi, impotriva lui Egor Gerasimov, de care a trecut in tiebreak-ul setului decisiv, iar in semifinale l-a invins categoric pe Corentin Moutet, 6-2 6-1.

2. Daniel Evans

Jucatorul din Marea Britanie, in varsta de 26 de ani, ocupa in prezent locul 33 in clasamentul ATP, cea mai buna clasare fiind locul al 28-lea, ocupat in aceasta perioada a anului trecut.

Finalul sezonului trecut i-a adus o performante notabile in sala la Antwerp si Viena, unde a ajuns de fiecare data pana in faza semifinalelor.

In acest turneu s-a descurcat excelent, castigand toate cele 4 meciuri disputate in minimum de seturi, impotriva unor jucatori redutabili precum Borna Coric sau Jeremy Chardy.

3. Intâlniri directe

Cei doi jucatori nu s-au intalnit pana acum in circuit, urmand sa aiba loc primul meci direct intre cei doi.

4. Cote pariuri

Pentru o victorie clară a lui Felix Alliassime în acest meci , în 2 seturi, avem cota 2.5.
Daniel Evans a aratat o forma buna in intreg turneul, iar pentru cel putin 1 set castigat de jucatoarea din Rusia avem o cota 1.50

Felix Auger-Alliassime – Daniel Evans ponturi pariuri

Felix Alliassime – Daniel Evans ponturi pariuri

Chiar daca Daniel Evans a castigat toate meciurile in minimum de seturi, acesta nu a intalnit pana acum un jucator atat de redutabil si solid precum Felix Auger-Alliassime, un jucator extrem de solid in toate compartimenetele. Consider ca tanarul jucator canadian va duce treaba la bun sfarsit si va castiga trofeul, avand un joc mai consistent decat Evans, in special pe partea de backhand.
Felix Alliassime – Daniel Evans
Pronostic: 
Felix Alliassime
Cota: 
1.65 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: