Amanda Anisimova – Sorana Cirstea ponturi pariuri 02.07.2019

0

Meci complicat pentru Sorana Carstea in primul tur la Wimbledon. Da peste Amanda Anisimova si nu o vad deloc bine. Ai gasit ceva ponturi pariuri la acest meci? Citeste analiza mea si vezi ce am jucat.

Partida se disputa marti, nu inainte de ora 13.00. Am pregatit pentru tine o cota de 1.50.

Anisimova-Cirstea-02072019

▶️ 1. Amanda Anisimova

Este o tanara speranta din SUA, care a impresionat in acest an 2019. Sa nu uitam ca a facut finala recent la Roland Garros, iar pe parcurs a trecut in minim de seturi de Simona Halep.

Amanda Anisimova a jucat bine si pe iarba. A participat la Mallorca, acolo unde a facut sfert de finala. Are un turneu castigat in acest an, la Bogota. Ocupa locul 26 in ierarhia WTA.

▶️ 2. Sorana Carstea

Nu a mai jucat un meci de la Roland Garros. Atunci a iesit in turul secund. Trebuie spus ca vine dupa o accidentare destul de serioara, o ruptura de gradul trei la muschii abdomenului.

Sorana nu a jucat inca niciun meci pe iarba in acest an 2019, ba nici nu a apucat sa se antreneze prea mult pe aceasta suprafata. Eu nu recomand sa jucati ponturi tenis pe romanca la Wimbledon. O gasim abia pe locul 76 in clasamentul WTA.

▶️ 3. Intalniri directe

Vom asista la prima confruntare directa dintre aceste jucatoare.

▶️ 4. Date statistice

  • Ultimele 14 meciuri jucate de Sorana Carstea au avut cel putin 21 gameuri. 1.97 este cota peste 20.5 gameuri.
  • Amanda Anisimova a castigat 7 din ultimele 9 partide. 1.26 este cota pentru victorie Anisimova.
  • Ultimele 7 meciuri pentru Sorana au avut minim 9 gameuri in setul 1. 1.50 este cota la peste 8.5 gameuri in primul set.

▶️ 6. Amanda Anisimova – Sorana Cirstea ponturi pariuri

Eu recomand aici pronosticuri pariuri pe jucatoarea din SUA. Cred ca poate castiga la handicap. Sa nu uitam ce sezon fantastic face Amanda. Este in forma si totul o recomanda.

Nu vad ce pretentii poate emite Sorana la Wimbledon, mai ales ca ea vine dupa o accidentare serioasa si nu a jucat pana acum niciun meci pe iarba. Nu o vad deloc bine, mai ales ca accidentarea i-a afectat serviciul, un punct oricum destul de slab.

Anisimova este mai bine clasata in ierarhia WTA, mai puternica din spatele terenului si cred ca totul o recomanda, mai ales ca a jucat destul de bine si pe iarba in acest an.

Bmg
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Procentaj: 53.6%
Castigate: 15/28

Anisimova vs Carstea
Pronostic: Anisimova -3.5 gameCota: 1.50Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here