Ana Bogdan – Dalila Jakupovic pronosticuri 22.07.2019

0

In ciudau unei infrangeri inca din runda inaugurala la Bucharest Open, tenisul Anei Bogdan arata solid in aceasta perioada, ea debutand in aceasta saptamana in turneul de la Jurmala, Letonia, unde o va intalni in primul tur pe slovena Dalila Jakupovic. Meciul va avea loc luni, incepand cu ora 14:00.

?1. Ana Bogdan

Fosta ocupanta a locului 58 WTA in sezonul precedent, Ana Bogdan a coborat in prezent pe locul 127 WTA, forma sa din acest sezon fiind nefasta.

In primele 4 luni ale acestui sezon nu a obtinut nicio victorie, fiind invinsa de fiecare data inca din primul tur.

A reusit calificarea pe tablourile principale ale turneelor de la Istanbul si Rabat, acestea fiind unele din cele mai bun rezultate ale sezonului, iar ultimul rezultat notabil a fost calificarea pe tabloul principal de la Wimbledon, unde a fost invinsa in primul tur de britanica Johanna Konta.

Din pacate, si la Bucharest Open a fost invinsa in primul tur de Anastastija Sevastova in urma unui meci foarte disputat, incheiat cu 5-7 in setul decisiv.

?2. Dalila Jakupovic

Jucatoarea de 28 de ani din Slovenia este ocupanta locului 145 in clasamentul WTA, fiind o fosta jucatoare de top 100, ocupand locul 69 la finele anului precedent.

Sezonul actual a fost unul total nefast pentru slovena, obtinand din luna aprilie o singura victorie, si aceasta intr-un turneu ITF, de mici dimensiuni.

Sezonul de zgura nu i-a adus nicio victore in circuit, acest lucru repetandu-se si pe iarba, in timp ce la Bucuresti a fost invinsa cu un dublu 6-2 in primul tur de Viktoria Kuzmova, moralul sau fiind foarte scazut.

? 3. Intalniri directe

Cele doua jucatoare s-au intalnit pana acum o singura data, in 2011, in turneul de la Istanbul, cand Ana Bogdan s-a impus cu 2-0 la seturi.

? 4. Date statistice

Singurul meci direct a fost transat de Ana Bogdan in minimum de seturi, 1.70 e cota o victorie a romancei in minimum de seturi.
Forma Anei Bogdan este mult mai buna decat a adversarei sale, 2.04 e cota pentru o victorie a romancei la un handicap de -5.5 game-uri.

? 6. Ana Bogdan – Dalila Jakupovic ponturi pariuri

Ana Bogdan va incerca sa profite de lipsa de incredere in joc a Dalilei Jakupovic, care este fara victorie de 4 luni de zile in circuitul WTA, in timp ce Ana a lasat o impresie foarte buna in turneul de la Bucuresti, in ciuda unei infrangeri premature. Jocul acesteia din spatele terenului este unul solid, urmand sa domine schimburile de mingi cu jucatoarea din Slovenia, iar eu ma astept la o victorie confortabila, fara mari emotii in turul secund.


A. Bogdan - D. Jakupovic
Pronostic: 2:0Cota: 1.70Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
15 din 2463%+225.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here