Ana Bogdan – Johanna Konta ponturi pariuri 02.07.2019

0

Calificata pe tabloul principal dupa 3 tururi de calificare, Ana Bogdan are o partida extrem de dificila in primul tur, intalnind-o pe favorita nr. 1 a publicului, britanica Johanna Konta. Aceasta este o jucatoare foarte experimentata pe aceasta suprafata, pornind ca mare favorit. Meciul va avea loc in cursul zilei de marti si va putea fi urmarit in direct pe Eurosport.

Bogdan-Konta-02072019

1. Ana Bogdan

Dupa cateva sezoane solide, romanca a cazut in acest an in a 2-a suta a clasamentului WTA, rezultatele sale fiind foarte nefaste.

Sezonul l-a inceput cu o serie de 7 infrangeri consecutive, prima victorie a sezonului venind in turneul de Bogota, la mijlocul lunii aprilie.

Cele mai bune rezultate le-a obtinut pe zgura, suprafata ei preferata, insa romanca a reusit 3 victorii solide, toate in minimum de seturi, in turneul de calificari pe iarba de la Wimbledon.

2. Johanna Konta

Britanica in varsta de 28 de ani ocupa in prezent locul 18 in clasamentul WTA, traversand un sezon foarte bun.

Dupa un inceput de an cu rezultate decente pe hard, britanica a impresionat pe toata lumea prin rezultate obtinute pe zgura, fiind finalista la Rabat si Roma, respectiv semifinalista in turneul de Grand Slam de la Roland Garros.

Cu rezultate bune in anii precedenti  pe iarba, Johanna Konta a fost invinsa in acest an in turul secund de la Birmingham de Jelena Ostapenko, respectiv in turul al 3-lea de la Eastbourne de Ons Jabeur.

3. Intalniri directe

Cele doua jucatoare s-au intalnit o singura data pana acum, chiar in acest an pe zgura de la Rabat, unde Konta s-a impus cu 2-1 la seturi.

4. Date statistice

Ana Bogdan are 3 victorii consecutive pe iarba in acest sezon, 5.80 e cota pentru victoria Anei Bogdan
Singurul meci direct a fost castigat cu 2-1 de Johanna Konta, 4.60 e cota pentru un meci terminat cu 2-1 in favoarea britanicei.

6. Ana Bogdan – Johanna Konta ponturi pariuri

Britanica va avea partea de sustinerea masiva a publicului gazda, reusind deseori sa dispute meciuri foarte bune in fata propriilor spectatori.

Misiunea Anei Bogdan este una aproape imposibila impotriva Johannei Konta, britanica fiind mult mai experimentata pe aceasta suprafata speciala, in timp ce Ana Bogdan a disputat un numar destul de mic meciuri pe acest tip de suprafata.

Mizez astfel pe o partida controlata de Johanna Konta, britanica fiind considerata una dintre principalele favorite la atingerea fazelor superioare ale turneului londonez, iar Ana Bogdan nu pare a avea armele necesare pentru o replica solida.


A. Bogdan - J. Konta
Pronostic: H-5.5 2Cota: 1.70Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
18 din 3256%+200.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here