Ana Bogdan – Tereza Martincova pronosticuri tenis 03.03.2020

1

Una dintre cele mai bine clasate romance din circuit, Ana Bogdan, debuteaza in turneul de la Lyon impotriva cehoaice Tereza Martincova, impotriva careia porneste cu prima sansa. Meciul va avea loc in cursul zilei de marti, in jurul orei 12:00.

Ana Bogdan - Tereza Martincova pronosticuri tenis

@Eurosport

?1. Ana Bogdan

Actualmente locul 88 WTA, romanca traverseaza o perioada foarte buna in ultima vreme.

Traverseaza o forma excelenta si plina de incredre dupa ce la finele anului precedent a castigat 2 turnee de nivel ITF, disputate tot indoor, pe hard.

In acest an nu a obtinut nicio calificare pe tablourile principale de concurs, fiind invinsa in calificari atat la Australian Open, cat si la Dubai.

?2. Tereza Martincova

Jucatoarea din Cehia, in varsta de 25 de ani, ocupa in prezent locul 157 in clasamentul WTA, fiind o prezenta constanta in turneele de nivel ITF.

La fel ca adversara sa din acest meci, Tereza Martincova a fost invinsa in calificarile turneelor de la Australian Open si Dubai, in timp ce sa in turneul de la Doha a ajuns pana in turul secund, unde a fost aproape sa o invinga pe Maria Sakkari.

Dupa rezultatul de la Doha, debuteaza cu un moral consistent in acest turneu de la Lyon, unde adversarele sunt mai accesibile.

? 3. Intalniri directe

Cele doua jucatoare s-au intalnit pana acum in circuit de 3 ori, toate confruntarile fiind castigate de Ana Bogdan, insa in ultimul meci direct, din 2019, Tereza Martincova a fost nevoita sa se retraga la 1-0 la seturi pentru romanca.

? 4. Date statistice

Ana Bogdan a castigat ambele intalniri intalniri directe finalizate, 1.62 e cota pentru un meci castigat de jucatoarea din Romania.
Ambele meciuri direct au fost decise in minimum de seturi, 1.57 e cota pentru un meci decis in 2 seturi.

?5. Ana Bogdan – Tereza Martincova cote pariuri

?6. Ana Bogdan – Tereza Martincova ponturi pariuri

Ma astept ca Ana Bogdan sa domine aceasta intalnire, avand de partea sa rezultatele directe anteriore, castigand 5 din 5 seturi impotriva jucatoarei din Cehia, iar forma actuala este una buna pentru jucatoarea din Romania. Ma astept ca romanca sa obtina o victorie usoara in acest meci, fiind una dintre favoritele de pe tabloul principal al turneului de la Lyon.

A. Bogdan - T. Martincova
Pronostic: A. BogdanCota: 1.62

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

1 COMENTARIU

  1. Ana Bogdan este favorita dar cota de 1.62 este destul de mica, diferenta intre cele doua jucatoare fiind redusa in prezent. Ma astept sa se joace 3 seturi, sper sa se impuna romanca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here