Anastasija Sevastova – Irina Bara pronosticuri 26.07.2019

0

In fata propriilor suporteri, Anastasija Sevastova incearca sa profite de meciul foarte lung disputat in ziua precedenta de Irina Bara, pornind mare favorita in fata romancei in sfertul de finala care va incepe vineri, in jurul 18:00, putand fi urmarit in direct pe canalele Digisport.

Sevastova-Bara-26072019

?1. Anastasija Sevastova

Jucatoarea din Letonia traverseaza cea mai buna perioada a carierei, aflandu-se in prezent pe locul 12 WTA, in luna martie ocupand cel mai bun loc din cariera, locul 11.

Este o jucatoare constanta pe toate suprafetele din circuit, insa cele mai bun rezultate ale carierei le-a obtinut pe zgura, inclusiv turneul adjudecat la Bucuresti in sezonul anterior.

Fara un sezon cu rezultate notabile, la Bucuresti a fost invinsa surprinzator de Patricia Tig in turul secund, in timp ce la Jurmala le-a eliminat pe Varvara Flink si Dalila Jakupovic, pierzand un singur set pe parcurs.

?2. Irina Bara

Jucatoarea de 24 de ani se afla pe locul 184 in clasamentul WTA, fiind o jucatoare fara rezultate notabile in circuit pana in acest moment.

Alterneaza turneele WTA de mici dimensiuni cu cele ITF, cele mai multe dintre ele avand loc pe suprafata lenta de zgura, iar in acest sezon a reusit doar cateva semifinale in turnee ITF.

A avut parte de un meci extrem de lung in ziua precendeta impotriva rusoaicei Valentyna Ivaknenko, intins pe mai bine de 3 ore, terminat cu 6-1 in setul decisiv pentru romanca, insa schimburi de mingi au fost extrem de lungi si istorvitoare.

? 3. Intalniri directe

Cele doua jucatoare s-au intalnit o singura data pana acum, anul trecut in turneul de zgura de la Moscova, unde Sevastova s-a impus cu 2-1 la seturi.

? 4. Date statistice

Singurul meci direct a avut nevoie de set decisiv, 3.40 e cota pentru ca partida sa fie decisa in 3 seturi.
Anastasia Sevastova este mult mai proaspata din punct de vedere fizic, 1.67 e cota pentru victoria letonei cu un handicap de -5.5 game-uri.

? 6. Anastasija Sevastova – Irina Bara ponturi pariuri

Consider ca Irina Bara se va resimti din punct de vedere fizic, in timp ce Anastasija Sevastova va fi impinsa din spate de proprii fani, dominand foarte autoritar partida. Mizez pe o partida controlata in intregime de jucatoarea din Letonia, urmand sa obtina o calificare facila in semifinalele turneului, ea fiind principala favorita ramasa in competitie.


A. Sevastova - I. Bara
Pronostic: H-5.5 1Cota: 1.67
A. Sevastova - I. Bara
Pronostic: H-5.5 1Cota: 1.67Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
21 din 3462%+514.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here