Kevin Anderson – Jenson Brooksby ponturi pariuri 18.07.2021

0

Sezonul de iarba al acestui an a ajuns la final, ultimul turneu important pe aceasta suprafata, cel de la Newport, isi va desemna castigatorul, astazi incepand cu ora 21:30. Cei doi finalisti care se vor infrunta pentru cucerirea titlului sunt sud-africanul Kevin Anderson, revenit dupa o lunga perioada la un nivel bun si americanul Jenson Brooksby, surpriza din acest an.

1. Kevin Anderson

Kevin Anderson a ajuns la 35 de ani si cand era greu de crezut ca va mai reusi ceva notabil in circuit iata ca reuseste sa ajunga in finala acestui turneu pe iarba. Fiind in prezent pe locul 111 ATP, rezultatele sale din acest an nu sunt foarte bune, singura performanta de mentionat fiind sfertul de finala reusit pe zgura de la Estoril.

La acest turneu venea dupa 2 meciuri bune la Wimbledon si a reusit sa-i invinga pe Marchenko, Ofner, Sock si Bublik, ultimii doi dupa ce a revenit de la 0-1 la seturi. A aratat un joc solid, in special la serviciu reusind sa isi adjudece punctele importante folosindu-se de serviciul foarte efficient.

bonus superbet pariuri casino fara depunere

2. Jenson Brooksby

Jenson Brooksby este un tanar american de 20 de ani, aflat pe locul 152 in lume si este surpriza acestui turneu reusind sa elimine jucatori mult mai bine cotati ca el precum Thompson sau Kudla. A reusit sa castige cateva turnee chalenger in acest an si pe zgura si pe hard, dovedind ca are un joc complet cu care poate pune probleme pe toate suprafetele.

Aici la Newport a jucat cu adevarat la cel mai bun nivel al sau, reusind sa ajunga in finala dupa ce a pierdut doar un set in cele 4 meciuri disputate. Astfel, pentru a ajunge in finala, Brooksby i-a eliminat pe Donskoi, Kudla, Gojowczyk si Thompson in semifinale, Kudla fiind singurul care a reusit sa-i castige un set.

3. Intâlniri directe

Cei doi jucatori nu au avut ocazia sa se intalneasca intr-un meci oficial in circuit pana acum, diferenta de varsta si de nivelul la care au jucat facand ca aceasta partida sa fie prima intalnire directa dintre ei.

4. Cote pariuri

Anderson are cota de favorit la castigarea partidei, 1.58, previzibil tinand cont ca este mai bine clasat in clasamentul ATP si de experienta sa superioara in meciuri de o asa importanta. O victorie a lui Brooksby are cota de 2.41 iar cota pentru un meci de 3 seturi este de 2.31.

5. Kevin Anderson – Jenson Brooksby ponturi pariuri

adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Procentaj: 60.4%
Castigate: 29/48
Cei doi au reusit sa ajunga in aceasta finala in primul rand datorita serviciului, Kevin Anderson il stim cu totii este un big server renumit in circuit, pune 7-8 asi intr-un set cu lejeritate si are efecienta la punctele castigate pe primul serviciu mai mereu peste 80%.

Nici Brooksby nu serveste rau, are 1.93 inaltime nici nu ar avea cum sa nu aiba un serviciu bun, doar ca servicuil sau este unul percutant fara sa reuseasca neaparat asi sau sa-l riste foarte mult.

Mi se pare foarte probabil sa avem un tie break in acest meci, Kevin Anderson a jucat cate un tie break in fiecare din ultimile 3 meciuri de la acest turneu, ambii jucatorii servesc bine si sunt sanse bune ca intr-unul din seturi sa se mearga cap la cap pana in tie break.

Kevin Anderson - Jenson Brooksby
Pronostic: Tie break in meci? DA Cota: 2.00

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
14 din 21 67% +635.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here