Andorra – Romania ponturi pariuri 25.03.2023

Scris de Johnny25/03/2023
1
14.00
X
5.70
2
1.22
Andorra
Romania
COTA PONT
1.47

Romania incepe campania de calificare pentru EURO 2024 cu o deplasare pe care o va efectua sambata in Andorra. "Tricolorii" vor intalni tara gazda pe Estadi Nacional din Andorra la Vella, partida urmand a incepe de la ora 21:45.

Andorra

  • E cea mai slaba echipa din aceasta grupa. Nu poate emite pretentii la calificare si probabil se va clasa pe ultimul loc. In noiembrie a jucat doua amicale, fiind invinsa la limita de Austria si Gibraltar.
  • In Nations League s-a clasat pe trei intr-o grupa cu Letonia, Moldova si Liechtenstein. Continua sa aiba un lot slab, cotat la 2.3 milioane de euro. Portarul Iker Alvarez face cat un sfert din intreaga echipa, fiind cotat la 500.000 de euro.

Romania

  • Nu concepe altceva decat victoria. De altfel obiectivul e cel de a scoate sase puncte din primele doua partide. Are parte de o grupa accesibila si cel mai probabil se va lupta cu Israel si Kosovo pentru locul doi.
  • In noiembrie a invins-o pe Moldova cu 5-0 intr-un amical, insa a jucat slab cu Slovenia si a pierdut acel duel cu 2-1. A dezamagit crunt in Nations League, fiind ultima intr-o grupa destul de accesibila, din care au mai facut parte Bosnia, Finlanda si Muntenegru.
  • Si pentru aceasta campanie avem un lot destul de modest. Practic dispunem de doar doi jucatori care evolueaza in top 5 campionate din Europa. Chiar si asa, diferenta fata de Andorra e uriasa si de aceea voi juca ponturi pariuri azi pe o victorie a "tricolorilor".
  • Camora si Puscas au fost convocati, insa s-au accidentat. Ei au fost inlocuiti in lot de catre Stefanescu si Louis Munteanu. Chiriches, Ianis Hagi, Bancu si Mihaila reprezinta alte absente importante.

Intalniri directe

Romania a castigat toate meciurile directe, insa cele doua formatii nu s-au mai intalnit din 2013.

Echipe probabile

Andorra

21:45

Romania

Alvarez 

Llovera 

Garcia 

Cervos 

Rubio 

Vieira 

Vales 

Rubio 

Rebes 

Martinez

Fernandez 

echipament bzc

Radu 

Oprut 

Dragusin 

Burca 

Ratiu 

Stanciu 

R. Marin 

M. Marin 

Man 

Alibec 

Morutan

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

Cota la peste 2.5 goluri este de 1.78 la Betano.

La peste 8.5 cornere in meci cota e de 1.75.

Andorra – Romania ponturi pariuri

Desi personal n-o vad prea bine pe Romania nici in aceste preliminarii, cred ca tricolorii nu vor intampina probleme in Andorra. Pana la urma vom juca impotriva uneia dintre cele mai slabe nationale europene, pe care am batut-o de fiecare data cand am intalnit-o. Cred ca jucatorii nostri se vor mobiliza bine si vor evita o rusine istorica.

Ma astept ca echipa Romaniei sa fie foarte motivata, deoarece victoriile cu Andorra si Belarus sunt extrem de importante in debut de preliminarii. Cu siguranta tricolorii vor domina copios acest duel si ma astept sa desfaca de multe ori modesta aparare a Andorrei. Voi miza in aceste condiiti 2 solist si pe 2-6 goluri in meci.
Johnny
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Andorra – Romania
Pronostic: 
Bet builder: 2 si 2-6 goluri
Cota: 
1.47 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
CÂȘTIGATE
18 din 26
PROCENTAJ
69%
UNITĂȚI
+843
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: