Andreescu – Buzărnescu ponturi pariuri 8 februarie 2021

0

Mult așteptatul Australian Open a sosit, iar nu mai puțin de 6 românce sunt prezente pe tabloul principal. Una dintre ele este Mihaela Buzărnescu, care va avea un meci dificil în primul tur, unde o va înfrunta pe jucătoarea din Canada de origine română, Bianca Andreescu. Începând cu ora 06:00, cele două jucătoare se vor duela pentru un loc în turul secund.

Andreescu Buzarnescu Cote Pariuri 08022021

1. Bianca Andreescu

O revenire foarte așteptată este cea a Biancăi, care a jucat ultima sa partidă în circuitul WTA în luna octombrie 2019! Astfel, după o absență de de aproape 1 an și 4 luni, va fi interesant să vedem cum va juca cea care s-a impus la US Open în 2019.

În ciuda faptului că a lipsit atât de mult, Andreescu s-a menținut în top 10 WTA, după rezultatele excelente din perioada în care nu era accidentată.

Cu 69 de victorii din 82 meciuri jucate pe hard în 2018 și 2019, candianca pare o pretendentă la fazele finale ale acestui Grand Slam, însă nu știm ce ritm și ce condiție fizică va avea.

2. Mihaela Buzărnescu

Măcinată și ea de o accidentare care a făcut-o să joace doar 2 partide în 2020, Buzărnescu a debutat totuși în acest an în calificările de la Australian Open, respectiv la competiția Gippsland Trophy.

În calificările pentru acest Grand Slam, conaționala noastră a pierdut în turul 3, însă a beneficiat de statutul de lucky looser și astfel este prezentă pe tabloul principal.

Totodată, ea a fost învinsă destul de clar în runda inaugurală de la Gippsland Trophy, câștigând doar 2 game-uri în fața Dariei Kasatkina.

Având în vedere că Buzărnescu a jucat deja câteva partide în acest an, unul din ponturile tenis care poate fi încercat pentru acest meci este: minim 1 set câștigat de Mihaela.

3. Intâlniri directe

Primul tur de la Australian Open va reprezenta cea de-a treia confruntare directă dintre cele două jucătoare, scorul în acest moment fiind 1-1. Ultima dată s-au aflat față în față la Acapulco, în 2019, când Bianca a câștigat partida cu scorul de 6-2, 7-5.

4. Cote pariuri

Pentru un duel destul de echilibrat, cu minim 19 game-uri disputate, avem cota 1.60.
Totodată, regăsim în ofertă cota 1.47 pentru ca Buzărnescu să nu piardă la o diferență mai mare de 6 game-uri, pariu care pare destul de atractiv.

Bianca Andreescu – Mihaela Buzărnescu ponturi pariuri

ABrt
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
Procentaj: 52.4%
Castigate: 11/21
Am ales pentru acest meci un pariu interesant și destul de rar folosit de mine și anume faptul că Buzărnescu va reuși să câștige primul game de pe propriul serviciu, fiind o cotă care merită atacată, după părerea mea.

Avantajul Mihaelei este acela că deja a jucat 4 meciuri în acest an, respectiv încă 2 în sezonul precedent, comparativ cu oponenta sa care va fi la prima dispută după 15 luni de absență. Va conta enorm faptul că Buzărnescu este deja intrată în ritmul competițiilor.

De asemenea, în 3 din cele 4 meciuri jucate în 2021, conaționala noastră a reușit să-și fructifice propriul serviciu din debutul partidei, așadar începe destul de bine partidele.

Absența Biancăi va conta enorm și nu o văd să înceapă tare acest meci, ci din contră, vor trece game-uri bune până va reuși să-și regleze loviturile.

Bianca Andreeescu - Mihaela Buzărnescu (ora 06:00)
Pronostic: Buzărnescu să câștige primul game de pe propriul serviciuCota: 2.15

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Andrei-Chirita
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
13 din 1493%+603.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here