Angers – Marseille ponturi pariuri 30.09.2022

Scris de Radu Oprea30/09/2022
1
4.20
X
3.75
2
1.89
Angers
Marseille
COTA PONT
2.15

Stade Raymond-Kopa gazduieste duelul Angers - Marseille care va deschide etapa a 9-a din Ligue 1. El va fi arbitrat de o brigada condusa la centru de catre Johan Hamel. Am analizat cele doua combatante si la final iti voi oferi un pont cu o cota excelenta.

Angers

  • Nu a avut cel mai bun start de campionat si de aceea este abia pe pozitia a 14-a cu doar 8 puncte stranse in cele 8 runde parcurse. In 6 din cele 8 partide avute a inscris, insa doar in 2 dintre ele a scapat fara sa incaseze gol.
  • Asa cum spuneam, a inceput rau, cu 2 remize si 3 infrangeri, dar acum vine dupa 2 victorii la rand care au dat un moral bun jucatorilor. Pe teren propriu a fost inconstanta pentru ca are un rezultat de egalitate, 2 esecuri si un succes.
  • Ulrick Eneme-Ella si Lois Diony vor lipsi pentru ca ambii sunt accidentati. Am tinut cont de aceste absente si de aceea consider ca pe biletul zilei ar putea fi si pronosticul pe care ti-l ofer eu putin mai jos.

Marseille

  • Este principala urmaritoare a liderului PSG, gruparea de pe Velodrome fiind pe 2 cu 20 de puncte dupa primele 8 etape. A fost implicata in 10 meciuri in acest sezon si doar in 2 nu a marcat, iar in 3 nu a primit nici macar un gol.
  • Doar 2 dispute a pierdut, pe ambele in Liga Campionilor, cu Tottenham si Frankfurt, iar in 6 din celelalte 8 s-a impus. A fost in 4 deplasari si a inregistrat un rezultat de egalitate, 2 victorii si o infrangere, cea de la Londra cu Spurs.
  • Eric Bailly are niste probleme medicale si este anuntat ca fiind indisponibil. Nu se poate conta nici pe Nuno Tavares, acesta fiind suspendat. Asadar, aproape tot lotul este valid si cu Publicwin bonus ai putea incerca sa mizezi pe 2 solist.

Intalniri directe

Angers are o singura victorie in precedentele 13 astfel de confruntari si pe 5 dintre ele le-a pierdut. Este insa neinvinsa in cele mai recente 2 dueluri in care a fost gazda si in penultimul s-a si impus, scor 2-1.

Echipe probabile

angers

22:00

marseille

Y. Fofana

Valery

Hountondji

Blazic

S. Doumbia

Bentaleb

B. Mendy

Ounahi

Hunou

Boufal

A. Sima

echipament bzc

P. Lopez

Balerdi

Mbemba

Gigot

Clauss

Veretout

Rongier

Kolasinac

Guendouzi

Gerson

A. Sanchez

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

PublicWin ofera o cota de 2.56 pentru total cornere peste 10,5.
Acelasi operator iti propune o cota de 3.10 pentru mai multe goluri in repriza 1.

Angers – Marseille ponturi pariuri

Marseille este in opinia mea net superioara adversarei sale de acum. Lotul ei este cu mult mai bun ca al acesteia si pe langa asta, eu consider ca sta mai bine si in ceea ce priveste banca tehnica. De aceea ma astept ca ea sa domine acest meci.

Este pe locul al 2-lea, in timp ce oponenta sa se afla abia pe pozitia a 14-a. Pentru a tine pasul cu liderul PSG este obligata sa castige astfel de partide. A fost in 3 deplasari in acesta editie de Ligue 1 si in toate conducea dupa prima ora de joc.

Angers pare ca isi revine dar asta nu face decat sa o puna si mai tare in garda pe trupa a carei vizita o primeste acum. De 4 ori a evoluat acasa in acest campionat si in 2 dintre aceste confruntari era in dezavantaj dupa primele 60 de minute.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Angers – Marseille
Pronostic: 
Marseille conduce in minutul 60
Cota: 
2.15 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
CÂȘTIGATE
18 din 26
PROCENTAJ
69%
UNITĂȚI
+843
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: