Angers – Nantes ponturi pariuri 14.02.2021

Scris de Radu Oprea13/02/2021

Duminica de la ora 16:00 avem parte de nu mai putin de 4 meciuri din Ligue 1. Unul dintre ele este cel dintre Angers si Nantes care se va desfasura pe Stade Raymond-Kopa. Mai jos veti gasi, pe langa pontul meu, cateva detalii care v-ar putea interesa.

⚽1. Angers

Poate emite pretentii la un loc de Europa League pentru ca e pe 8 cu 34 de puncte dupa 24 de runde. Doar in 2 din ultimele 5 dispute nu a inscris, insa numai intr-una nu a incasat gol.

O singura infrangere are in precedentele 4 confruntari si pe 2 dintre ele le-a castigat. Pe teren propriu s-a impus in 3 din ultimele 4 partide, pasul gresit fiind un esec cu PSG.

Stephane Moulin nu il are la dispozitie pe golgheterul si tizul sau Stephane Bahoken care este accidentat. Din acelasi motiv vor mai lipsi Enzo Ebosse si Rachid Alioui, iar Mateo Pavlovic este si el incert.

⚽2. Nantes

Tremura pentru ca se afla pe pozitia ce duce la baraj, a 18-a asadar, iar in 24 de etape a strans doar 19 puncte. Vine dupa 7 dueluri in care a primit gol, dar in 5 dintre ele a marcat.

Este intr-o serie neagra de 16 jocuri fara victorie, iar in acest timp a suferit 8 infrangeri, 4 dintre ele venind in ultimele 5 meciuri. A fost in 12 deplasari in acest sezon, are un singur succes si de 7 ori a pierdut.

Jean-Kevin Augustin si Kalifa Coulibaly sunt anuntati ca fiind indisponibili din pricina unor accidentari. Prezenta brazilianului Fabio, dar si belgianului Renaud Emond este pusa sub semnul intrebarii, acestia avand de asemenea niste probleme medicale.

⚽3. Intalniri directe

Angers este neinvinsa in precedentele 5 confruntari cu aceasta adversara si pe 3 dintre ele le-a castigat. Ea a castigat ultima 2 dispute in care a fost in postura de gazda, cu 2-0 si 1-0. In turul acestui campionat au terminat la egalitate la Nantes, scor 1-1.

⚽4. Angers – Nantes echipe probabile:

Angers (4-2-3-1): Bernardoni – Manceau, I. Traore, R. Thomas, S. Doumbia – Mangani, L. Coulibaly – Cabot, P. Capelle, Pereira Lage – L. Diony.
Nantes (4-4-2): Lafont – Corchia, Castelletto, N. Pallois, D. Appiah – L. Blas, A. Toure, Chirivella, K. Bamba – M. Simon, Kolo Muani.

⚽5. Angers – Nantes cote pariuri

Daca mizam pe minim un gol al lui Angers in prima repriza primim o cota de 2.20 la Netbet, unde ai primul pariu fara risc pana la 500 RON. Citeste articolul Cod bonus Netbet ca sa afli informatii despre acest bonus.
Pentru cel putin 3 cartonase incasate de Nantes casa de pariuri online NetBet ne ofera o cota de 2.45.

⚽6. Angers – Nantes ponturi pariuri

Angers – Nantes ponturi pariuri

O vad mai puternica pe Angers si mi se pare putin probabil sa piarda aceasta partida. Este cu 10 locuri mai sus in clasament decat adversara sa si asta spune tot. Totodata, are forta ofensiva chiar si fara Bahoken si ma astept sa vad cateva goluri.

Are avantajul terenului propriu, iar acest aspect nu este de neglijat nici in conditiile actuale. I-a mers bine recent acasa pentru ca s-a impus in 3 din ultimele 4 jocuri de acolo, pasul gresit fiind facut cu PSG. Pe langa asta, in toate aceste victorii a inscris de cel putin 2 ori.

Nantes traverseaza o perioada slaba si nu a mai castigat de 16 meciuri. Doar intr-una dintre aceste 16 confruntari nu am avut parte de minim 2 reusite pe tabela de marcaj, e vorba despre un 0-0 cu Rennes cand ea a fost in postura de gazda.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Angers – Nantes
Pronostic: 
1X & peste 1,5 goluri
Cota: 
1.95 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
15 din 23
PROCENTAJ
65%
UNITĂȚI
+430
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: