Angers – Rennes ponturi pariuri 29.08.2021


Red
0

Cele 2 formatii sunt neinvinse dupa primele 3 runde din Ligue 1 si de aceea ma astept sa fie un joc foarte echilibrat. In consecinta am ales sa ma feresc de un pariu pe solist fiindca mi se pare destul de nesigur acest lucru si am ales un interval de goluri in care am foarte mare incredere. Partida va incepe duminica dupa-amiaza la ora 16:00. Vezi mai jos recomandarea mea.

Angers

A inceput neasteptat de bine acest sezon fiindca dupa primele 3 runde din Ligue 1 are 2 victorii si un rezultat de egalitate.

A inceput cu o victorie in deplasarea de la Strasbourg, apoi a urmat victoria cu 3-0 de pe teren propriu in compania lui Lyon, apoi 1-1 in deplasarea de la Bordeaux.

Un lucru foarte bun este faptul ca pentru acest meci toti jucatorii sunt disponibili si ma astept ca antrenorul sa utilizeze cel mai bun prim' 11 pe care il are la dispozitie.

Rennes

A inceput decent acest sezon din Ligue 1, dupa primele 3 runde fiind neinvinsa. Are 2 rezultate de egalitate si o victorie, dar trebuie sa mentionez faptul ca nu a avut adversari prea puternici.

A inceout cu 1-1 pe teren propriu in compania lui Lens, apoi tot 1-1 in deplasarea de la Brest, iar in ultima etapa a castigat cu 1-0 acasa impotriva lui Nantes.

Jeremy Doku este accidentat si nu va face deplasarea, acesta fiind un titular. Pe langa acesta, Jonas Martin, Romains Salin si Lovro Majer sunt incerti.

Intalniri directe

Max bet online este de parere ca va fi un meci foarte echilibrat, exact cum am spus si eu mai sus. Va recomand sa evitati un pariu pe solist pentru ca in ultimele 4 meciuri directe Rennes are 2 victorii si Angers tot 2. Ultima data au jucat in aprilie atunci cand Rennes s-a impus cu 3-0 in deplasare.

Angers – Rennes echipe probabile

Angers (3-4-1-2): Bernardoni – Thomas, Traore, Manceau – Doumbia, Mangani, Mendy, Cabot – Boufal – Fulgini, Cho.

Rennes (4-3-3): Gomis – Traore, Bade, Aguerd, Truffert – Bourigeaud, Santamaria, Camavinga – Castillo, Terrier, Sulemana.

Angers – Rennes cote pariuri

Daca iti place fotbalul Franta Ligue 1 trebuie sa pariezi pe acest meci fiindca sunt cateva cote foarte bune. Spre exemplu ce parere ai de cota de 1.90 pentru GG? Sau sa mergem pe un X la pauza la o cota de 2.00?

Angers – Rennes ponturi pariuri

Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Procentaj: 71.4%
Castigate: 20/28
Ma astept sa fie un meci foarte echilibrat fiindca ambele formatii sunt neinvinse in primele 3 runde din Ligue 1. Mai mult, este egalitate si din punct de vedere al ultimelor 4 meciuri directe. De aceea am evitat un pariu pe solist si am mers pe un interval de goluri.
Toate cele 3 meciuri ale lui Angers au fost de sub 3.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 2 din cele 3 meciuri ale lui Rennes.
Avand in vedere aceste lucruri, cred ca sunt sanse mari sa se inscrie cel putin un gol, dar nu mai mult de 3.

Angers - Rennes
Pronostic: 1-3 goluri Cota: 1.48

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
49 din 77 64% +826.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here