Anglia – Andorra ponturi pariuri 05.09.2021

Scris de Radu Oprea04/09/2021

Anglia si Andorra se intalnesc pe celebrul stadion londonez Wembley. Este destul de limpede ca ne asteapta o disputa dezechilibrata. Te invit sa citesti randurile urmatoare pentru ca vei gasi pontul meu dar si niste detalii si statistici care ar putea fi utile.

⚽1. Anglia

Este liderul autoritar al acestei grupe, ea avand maxim de puncte dupa primele 4 etape. Atacul impresioneaza, el avand 13 reusite, iar defensiva aproape ca a fost de nedepasit pentru ca a primit un singur gol.

In 5 din ultimele 6 partide s-a impus, pasul gresit fiind infrangerea venita la penalty-uri in finala de la EURO cu Italia. A castigat 10 din precedentele 12 intalniri de pe teren propriu, iar asta demonstreaza ca este o bestie acolo.

Urmeaza o deplasare in Polonia si cred ca Gareth Southgate va odihni multe piese de baza. Jadon Sancho are probleme fizice si probabil ca nu va fi folosit. In acest duel din calificarile la Cupa Mondiala de fotbal ar putea debuta varful lui Leeds, Patrick Bamford.

⚽2. Andorra

Se poate declara multumita pentru ca nu este pe ultimul loc, ea fiind peste San Marino, gratie celor 3 puncte adunate in 4 runde parcurse. Ofensiva nu e rea intrucat a inscris de 3 ori, dar apararea este totusi slaba deoarece a incasat 8 goluri.

Vine dupa o remiza alba cu Gibraltar si o victorie cu 2-0 cu San Marino, dar aceste rezultate au fost precedate de 8 esecuri la rand. In ultimele 4 deplasari a pierdut la minim 2 goluri diferenta, iar Superbet pariuri sportive nu ii da nici o sansa in acest meci.

Marc Pujol si Jordi Alaez vor lipsi, ambii fiind suspendati. In disputa de joi selectionerul Koldo a utilizat sistemul de joc 4-4-2, insa mai mult ca sigur acum va reveni la un 5-4-1 in incercarea de a evita o infrangere umilitoare.

⚽3. Intalniri directe

Ultima oara au dat piept in 2009, iar de atunci au intervenit foarte multe modificari in cele doua loturi.

⚽4. Anglia – Andorra echipe probabile:

Anglia (4-2-3-1): Pickford – Alexander-Arnold, J. Stones, T. Mings, Trippier – J. Henderson, J. Bellingham – B. Saka, Mount, J. Lingard – Bamford.
Andorra (5-4-1): J. Gomes – J. Rubio, M. San Nicolas, Llovera, Alavedra, Cervos – C. Martinez, Vales, S. Moreno, A. Martinez – Cucu.

⚽5. Anglia – Andorra cote pariuri

La Superbet ai SuperPariuri si pentru o cota de 2.80 poti paria pe un combo format din Anglia castiga la zero si cele mai multe goluri in repriza a 2-a.
Aceeasi agentie iti ofera o cota de 1.95 daca mizezi pe minim 6 goluri in meci.

⚽6. Anglia – Andorra ponturi pariuri

Anglia – Andorra ponturi pariuri

Anglia este capabila sa faca spectacol si cu echipa U21 impotriva acestei adversare care este una dintre cele mai modeste din Europa. Vor fi odihniti multi titulari de drept, iar jucatorii care vor intra vor da totul ca sa-l impresioneze pe selectioner.

Formatia pregatita de Gareth Southgate beneficiaza de avantajul terenului propriu si cu siguranta va dori sa faca spectacol. Vine dupa un succes cu 4-0 in Ungaria cand toate golurile au venit dupa pauza, insa eu cred ca acum va inscrie mai rapid.

Andorra se tine destul de bine in prima repriza, insa in a 2-a parte a jocului de obicei ea pica fizic si oponentele se dezlantuie. Drept dovada, in aceste calificari, cu Ungaria si Polonia, a pierdut cu 1-4 si 0-3, iar la pauza era condusa de ambele cu acelasi scor, 1-0.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Anglia – Andorra
Pronostic: 
nici o repriza nu se termina la egalitate si cele mai multe goluri vor fi marcate in repriza a doua
Cota: 
2.40 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: